baki , iskusnog takmicara niko ne moze da prevari i navuce . sto mita nije prijavio sudiju da mu dozvoljava predvez mimo pravilnika ? isto kao sto ti ne branis mitu ni ja nikoga ne branim niti napadam vec hocu da kazem da sve treba posmatrati iz vise uglova a ne pristrasno sa jedne strane . ima sada ta komisija ili kako se zove pa neka sve sagleda i odluci .Baki-Pa je napisao(la):Tihi, da je sudija odradio svoj posao i upozorio takmičara i zabranio ulazak u box ( takmičarsko mesto ) do ovoga svega ne bi došlo. Ne branim Mitu, ako je kriv biće sankcionisan ali u tom slučaju treba da se sankcioniše i organizator koji je delegirao tog sudiju a očigledno ga nije dobro informisao o pravilima, što potvrđuje odobrenje takmičaru da može da peca takvim sistemom. Meni ovo liči na navlakušu, prvo ga pusti da peca pa ga onda diskvalifikuj.
uopste ne razumem koji moj mu je trebalo to parce na predvezu i garantujem da nista losije ne bi pecao bez njega
,jel vidis kako se zakuvalo? A testis 1210 hvali organizaciju,sudije cuda muda,nema kradje santimetara dopisanih i onda bup,saceka da covek pobedi i onda se seti da to nije posteno. Ako je kriv kazna ako nije nema kazne,ali da se ne kaznjava pre.odluke i da se lincuje bez krivice. Jeste ciganin al je nas jebes ga
sada se po forumima presudjuje i optuzuje i trazi krivac . neko pise kako misli da treba da bude , neko kako bi voleo da bude , neko trazi izgovore i kako da prebaci krivicu ...ma svasta ima da se procita