Mušičarska Liga 2015

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Znaci Mita je pogresio ne u BOJI tog umetka, vec u tome jer ima JEDAN cvor viska?!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Baki-Pa je napisao(la):
Sasats, promena pravila na dan takmičenja se ne praktikuje iz razloga koje sam naveo.
onda mora da se ponisti takmicenje ali ni to ne oslobadja mitu jer je prekrsio i osnovni pravilnik i instrukcije delegata

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tihi, nikoga ja ne pravim magarcem. Verovatno imam takmičenja više od svih vas zajedno i dobro su mi poznata pravila i tehnike takmičenja. U ovom slučaju,  postoji obostrana odgovornost. Mita u najgorem slučaju može da bude kažnjen oduzimanjem bodova samo u tom jednom krugu ( drugi krug prvog kola čini mi se ). O nekom izbacivanju iz lige i sl mogu samo budalčine ili potpuno neupućeni u pravila da pišu.

Ja se pozivam na najstrozu kaznu ma kakva ona bila!!! Izbacivanje nisam pomenuo nigde!!!

Da postoji obostrana odgovornost postoji, svi akteri trebaju biti kaznjeni nikad nisam pisao drugacije!!!

I na sta dodjosmo, na isto da je Mita kriv i da treba biti kaznjen... Sto je to bilo tesko reci... :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
japanac je napisao(la):
Znaci Mita je pogresio ne u BOJI tog umetka, vec u tome jer ima JEDAN cvor viska?!
bas tako . i na tom cvoru viri parce duzine 5-7cm fluo monofila kao treci krak iz cvora ako me razumes ?

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Razumem te.

E sad jos jedno pitanje  :)
Da li je tako usmeno  :whistle: pre takmicenja receno koliko promer tippet ringa je dozvoljen I da li ring mora da bude crn ili moze da budeee... fluo?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Sasats, promena pravila na dan takmičenja se ne praktikuje iz razloga koje sam naveo.

Baki lepo si rekao ne praktikuje se,i slazem se oko motiva... Ali nigde nestoji da nesme biti uradjeno!

Jedno je preporuka, a totalno je nesto drugo izricita naredba!!!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa ja mogu da kažem da delegata treba kazniti zbog povrede pravilnika kao i klub koji je organizovao takmičenje pa čak i onog nesretnog merača što nije udaljio takmičara. Misliš da će svi biti kažnjeni? A trebalo bi

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
245
Baki-Pa je napisao(la):
Pa ja mogu da kažem da delegata treba kazniti zbog povrede pravilnika kao i klub koji je organizovao takmičenje pa čak i onog nesretnog merača što nije udaljio takmičara. Misliš da će svi biti kažnjeni?
Na koji nacin da se kazne?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Razumem te.

Da li je tako usmeno  :whistle: pre takmicenja receno koliko promer tippet ringa je dozvoljen I da li ring mora da bude crn ili moze da budeee... fluo?

Mita je imao i ring, tako da vozis u pogresnu stranu :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
japanac je napisao(la):
Razumem te.

cak cu isli toliko detalno da su trazili da bude leguru sa 25% Kurčatovijuma . daj ne zajebavaj me japanac  :D lepo su rekli sve i ko je hteo da razume razumeo je

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
simpson H je napisao(la):
Tihi ti si prvi prekrsio pravila koriscenjem ringlice. Alo bre rekao Sale Zupa? Jel Sale zupa iznad pravilnika? Jel ti uopste kapiras sta to ja pricam, ako Ne kapiras mogu DA pocnem DA crtam.

Simpsone, ja sam licni svedok bio kada smo razgovarali sa Salom Zupom u vezi ringlica, dan pre takmicenja.
Nije tu samo bio Sale, vec je bio i jos jedan sudija koji je taj dan sa njim bio na duznosti.
Oni su se slozili da nije problem koristiti ringlicu kao vezu predvez-tipet ali ipak oni o tome ne odlucuju, jer ta ringlica ne moze posluziti kao indikator, bukvalno toliko je mala da je cvor kada se sveze vise uocljiviji od nje.
Sale je javio svim takmicarima da ponesu ringlice ko ima, a ima ih svako od nas ko ih inace koristi u slobodnom ribolovu.

S tim sto im je Sale rekao da ponesu jer postoji mogucnost da ce biti odobrene za koriscenje.
Na dan takmicenja Sale je predocio delegatu SSRS predlog za ringlice da se koriste jer bukvalno ne mogu biti zloupotrebljene kao indikator.
Delegat je imao uvid kako sve to izgleda, slozio se sa tim i odobrio koriscenje ringlica kao vezu predvez-tipet.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Tesko da vozim na pogresnu stranu ako je upotrebom vise cvorova nego sto je dozvoljeno nekoliko takmicara pogresilo.

Drugo, kakav mi je to pravilnik pausalni kad ne postoje kazne koje se vezuju na njega?

I ne odgovori na moje I Bokijevo pitanje, ovako javno da mogu svi da vide.  :whistle:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Pa ja mogu da kažem da delegata treba kazniti zbog povrede pravilnika kao i klub koji je organizovao takmičenje pa čak i onog nesretnog merača što nije udaljio takmičara. Misliš da će svi biti kažnjeni? A trebalo bi

Nece sigurno, jer koliko ja znam za sada se niko nije zalio na delegata, domacina, sudije vec samo na Mitu.

Mita treba da pise primedbu na rad svih navedenih i tu ima moju podrsku!!!

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
:D

Sale, ne zajebavam, negooo...
Ne sme bre da se tako nesto proizvoljno tumaci.
Digla se frka oko Mite jer je nekome zinulo dupe da njega nema u reprezentaciji (ne mislim na tebe, naravno).
I sad, spominje se neka diskvalifikacija.
Kakva bre diskvalifikacija... Gde je zapisnik sa takmicenja koji su potpisali svi takmucari I u kom stoji da je zvanicno odobreno koriscenje ringa I samim tim JOS JEDNOG cvora?

Ova prica o diskvalifikaciji I o promeni plasmana na tabeli moze samo da se zaboravi kao glupost.
Bilo, proslo, cekamo Gradac I nove (mozda I stare) pobednike.  :)

Vrh Dno