onda mora da se ponisti takmicenje ali ni to ne oslobadja mitu jer je prekrsio i osnovni pravilnik i instrukcije delegataBaki-Pa je napisao(la):Sasats, promena pravila na dan takmičenja se ne praktikuje iz razloga koje sam naveo.
Baki-Pa je napisao(la):Tihi, nikoga ja ne pravim magarcem. Verovatno imam takmičenja više od svih vas zajedno i dobro su mi poznata pravila i tehnike takmičenja. U ovom slučaju, postoji obostrana odgovornost. Mita u najgorem slučaju može da bude kažnjen oduzimanjem bodova samo u tom jednom krugu ( drugi krug prvog kola čini mi se ). O nekom izbacivanju iz lige i sl mogu samo budalčine ili potpuno neupućeni u pravila da pišu.
bas tako . i na tom cvoru viri parce duzine 5-7cm fluo monofila kao treci krak iz cvora ako me razumes ?japanac je napisao(la):Znaci Mita je pogresio ne u BOJI tog umetka, vec u tome jer ima JEDAN cvor viska?!
Baki-Pa je napisao(la):Sasats, promena pravila na dan takmičenja se ne praktikuje iz razloga koje sam naveo.
Na koji nacin da se kazne?Baki-Pa je napisao(la):Pa ja mogu da kažem da delegata treba kazniti zbog povrede pravilnika kao i klub koji je organizovao takmičenje pa čak i onog nesretnog merača što nije udaljio takmičara. Misliš da će svi biti kažnjeni?
japanac je napisao(la):Razumem te.
E sad jos jedno pitanje
Da li je tako usmenopre takmicenja receno koliko promer tippet ringa je dozvoljen I da li ring mora da bude crn ili moze da budeee... fluo?
ivke037 je napisao(la):Na koji nacin da se kazne?
cak cu isli toliko detalno da su trazili da bude leguru sa 25% Kurčatovijuma . daj ne zajebavaj me japanacjapanac je napisao(la):Razumem te.
E sad jos jedno pitanje
Da li je tako usmenopre takmicenja receno koliko promer tippet ringa je dozvoljen I da li ring mora da bude crn ili moze da budeee... fluo?
simpson H je napisao(la):Tihi ti si prvi prekrsio pravila koriscenjem ringlice. Alo bre rekao Sale Zupa? Jel Sale zupa iznad pravilnika? Jel ti uopste kapiras sta to ja pricam, ako Ne kapiras mogu DA pocnem DA crtam.
Baki-Pa je napisao(la):Pa ja mogu da kažem da delegata treba kazniti zbog povrede pravilnika kao i klub koji je organizovao takmičenje pa čak i onog nesretnog merača što nije udaljio takmičara. Misliš da će svi biti kažnjeni? A trebalo bi