japanac je napisao(la):Tesko da vozim na pogresnu stranu ako je upotrebom vise cvorova nego sto je dozvoljeno nekoliko takmicara pogresilo.
Drugo, kakav mi je to pravilnik pausalni kad ne postoje kazne koje se vezuju na njega?
I ne odgovori na moje I Bokijevo pitanje, ovako javno da mogu svi da vide.![]()
ja se ne zalazem ni za kazne ni za diskvalifikacije ...ni za sta se ne zalazemjapanac je napisao(la):
Sale, ne zajebavam, negooo...
Ne sme bre da se tako nesto proizvoljno tumaci.
Digla se frka oko Mite jer je nekome zinulo dupe da njega nema u reprezentaciji (ne mislim na tebe, naravno).
I sad, spominje se neka diskvalifikacija.
Kakva bre diskvalifikacija... Gde je zapisnik sa takmicenja koji su potpisali svi takmucari I u kom stoji da je zvanicno odobreno koriscenje ringa I samim tim JOS JEDNOG cvora?
Ova prica o diskvalifikaciji I o promeni plasmana na tabeli moze samo da se zaboravi kao glupost.
Bilo, proslo, cekamo Gradac I nove (mozda I stare) pobednike.![]()
japanac je napisao(la):Tihi, vrati se na prethodnu stranu.
Nesto mi ne citas bas sve, preskaces pomalo, aaa? :-X
simpson H je napisao(la):Koliko cvorova si imao na predvezu, samo molim broj kao odgovor.
Cisto DA vidim koliko si posten.
japanac je napisao(la):Kako ne postoji napismeno?
Koliko cvorova si imao na sistemu kad si koristio ring?
hvala pero . drago mi je da smo se razumeli da nisam nista lose mislio u napisanom . ja sam takav da ponekad napisem sta mislim a trebalo bi da precutim i ljudi ne razumeju pa se naljute .pera je napisao(la):Ja reklamiram povredu poslovnika,ode mi ceo odgovor na sastsin post. Bem ti tehniku. Pricacemo uzivo ako dodjes.na gradac,ovako nema svrhe jer kucam sa tel pa.nemam pojma sta sam zapoceo i dokle sam stigao i naravno sa.necu zameriti na napisanom. A oholi i mariv moraju da cute zbog.pasuljaa isto bih jos nekima.preporucio
. Steta sto jedna lepa.zamisao dobija isti epilog kao i sve prethodne i zbog istih acter fly-a. Sta da se radi,ko prezivi pricace.