Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Tesko da vozim na pogresnu stranu ako je upotrebom vise cvorova nego sto je dozvoljeno nekoliko takmicara pogresilo.

Drugo, kakav mi je to pravilnik pausalni kad ne postoje kazne koje se vezuju na njega?

I ne odgovori na moje I Bokijevo pitanje, ovako javno da mogu svi da vide.  :whistle:

Koje pitanje ako ste mene pitali, nemam ja problem sa tim...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
japanac je napisao(la):
:D

Sale, ne zajebavam, negooo...
Ne sme bre da se tako nesto proizvoljno tumaci.
Digla se frka oko Mite jer je nekome zinulo dupe da njega nema u reprezentaciji (ne mislim na tebe, naravno).
I sad, spominje se neka diskvalifikacija.
Kakva bre diskvalifikacija... Gde je zapisnik sa takmicenja koji su potpisali svi takmucari I u kom stoji da je zvanicno odobreno koriscenje ringa I samim tim JOS JEDNOG cvora?

Ova prica o diskvalifikaciji I o promeni plasmana na tabeli moze samo da se zaboravi kao glupost.
Bilo, proslo, cekamo Gradac I nove (mozda I stare) pobednike.  :)
ja se ne zalazem ni za kazne ni za diskvalifikacije ...ni za sta se ne zalazem  :D niti ce bilo sta promeniti ovo sta mi ovde pisemo i bice kako bude bilo .
za sta se ja zalazem uopse? za to da se pise kako je bilo . strogo tacno i posteno , protiv komentara pristrasnih i navijackih i protiv zloupotrebe situacije da se resavaju nerascisceni racuni bilo kakvi i pokusaja da se nadje nacin da se opravda bilo ko i prebaci krivica na bilo koga ...e za to se ja zalazem . :yeswink:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Tihi, vrati se na prethodnu stranu. :)
Nesto mi ne citas bas sve, preskaces pomalo, aaa? :-X

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Tihi, vrati se na prethodnu stranu. :)
Nesto mi ne citas bas sve, preskaces pomalo, aaa? :-X

Japanac molim te ponovi pitanje da ne predpostavljam sta si pitao!

Pitao si svasta  :whistle: :smoke: :hammer: :yeswink: :nowink: :tbumb: :doh: :bye:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ja reklamiram povredu poslovnika,ode mi ceo odgovor na sastsin post. Bem ti tehniku. Pricacemo uzivo ako dodjes.na gradac,ovako nema svrhe jer kucam sa tel pa.nemam pojma sta sam zapoceo i dokle sam stigao i naravno sa.necu zameriti na napisanom. A oholi i mariv moraju da cute zbog.pasulja :bleh: a isto bih jos nekima.preporucio  :hammer:. Steta sto jedna lepa.zamisao dobija isti epilog kao i sve prethodne i zbog istih acter fly-a. Sta da se radi,ko prezivi pricace.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
japanac je napisao(la):
Kako ne postoji napismeno?

Koliko cvorova si imao na sistemu kad si koristio ring?

Gde postoji napismeno da je ring zabranjen?

2 cvora

Izvinite na preskakanju nije bilo namerno...  :bleh:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Sale, citam ja ama bas sve, tako da sam video da nigde nisi napisao da se zalazes za diskvalifikaciju  :) pa nisam ni mislio na tebe, a ima I na temi ko je to I pisao, a da ne spominjem na onom drugom forumu.

Ako pravila budu ista za sve, postavlja se samo pitanje koliko vremenski posle takmicenja ucesnici (svih struktura) imaju pravo na prigovor. Ako Mita "padne", "padaju" svi koji su koristili ring-ove. Nema veze s vezom to sto je neko usmeno to odobrio, zna se kako se propisuju pravila u zvanicnim dokumentima, zna se kako se primenjuju.

Zna se da se svaki (skoro) zakon primenjuje predlogom/usvajanjem/odbijanjem mera, rokova I kazni.

Pa ne igramo fudbal na livadi, bem ga, pa da se dogovaramo o pravilima I koliko flexibilni mozemo da budemo.  :whistle:

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Mito, profesore nas, sve cestitke na USPEHU!!!! :tbumb: Prvi put nisam sa tobom i napravis " zajebanciju" ccccc  :hammer: ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
japi , ja sam uveren da se nece sve slomiti na sudiji i delegatu . ako bi bilo tako moralo bi da se ponovi takmicenje . ja bi najvise voleo da se nista od ovoga nije dogodilo a najvise bi voleo da je maric pobedio i da sam dobio pivo  :blush: mozda bi trebao da lobiram da se ponovi takmicenje da marke dobije drugu sansu i da se nekako ubutam da mu rastezem ribe  :smoke:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Trudim se da se držim uzdržanim pošto sam optužen, ali... samo par napomena:

Kao prvo dodao sam fluo deo kada je odobrena ringlica... jer sam pomislio da samim tim pada u vodu pravilo o jednom čvoru...
- očigledno je to bila greška zato što sam dao povod za cirkus.

Kao drugo izuzetno sam nezadovoljan tim nesrećnim delom pravilnika, izmenama na dan takmičenja, i razvojem situacije:
- Više čvorova je kod nas zabranjeno, a u FIPS-MOUCHE dozvoljeno.
- Tippet ring je po FIPS-MOUCHE zabranjen, a kod nas dozvoljen.
- Da li je uopšte iko primetio da je u FIPS-MOUCHE NIJE DOZVOLJEN PLETENI/PREDENI PREDVEZ!!! A u našem pravilniku nema reči "monofilament" i samim tim je dozvoljen ?!?

Kao treće, da li ste svesni da sam najviše optužio jednog od mojih najboljih drugara i saboraca - Saleta a sve to radi toga da se ovaj pravilnik ispegla i dotera nadam se već za sledeće kolo.

I dalje sam siguran da ništa tehnički pogrešio nisam i da će sve ovo dovesti do nekog boljitka. Sa ili bez fluo dodatka sam zbrisao konkurenciju tamo gde i treba - na vodi. Ni ne razmišljam ko bi i zašto eventualno trebao da me kazni ni da li će. 

E, da... Nikada nisam ni na jednom takmičenju ni u zemlji ni u inostranstvu dobio ni crveni, ni žuti, ni opomenu, na barbless udice pecam i u slobodnom ribolovu, kao i isključivo na FIPS-MOUCHE legitimne predveze... Ma znate vi već to i bez da napominjem

Cirkus drugima na dušu... uspeli su opet da ga prirede umesto da se sve završi kao što je i počelo - druženjem, šalom i sportskom borbom.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
pera je napisao(la):
Ja reklamiram povredu poslovnika,ode mi ceo odgovor na sastsin post. Bem ti tehniku. Pricacemo uzivo ako dodjes.na gradac,ovako nema svrhe jer kucam sa tel pa.nemam pojma sta sam zapoceo i dokle sam stigao i naravno sa.necu zameriti na napisanom. A oholi i mariv moraju da cute zbog.pasulja :bleh: a isto bih jos nekima.preporucio  :hammer:. Steta sto jedna lepa.zamisao dobija isti epilog kao i sve prethodne i zbog istih acter fly-a. Sta da se radi,ko prezivi pricace.
hvala pero . drago mi je da smo se razumeli da nisam nista lose mislio u napisanom . ja sam takav da ponekad napisem sta mislim a trebalo bi da precutim i ljudi ne razumeju pa se naljute .
evo i ja cu sada da cutim  :D hocu i ja malo tog cuvenog pasulja  :)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Pa I ja Sale navijam da se ponovi, juce nisam mogao da dodjem I da popijem ta silna piva.  :D

Spremao sam se danima, I onda prc... nepredvidjene okolnosti.  :blush:

Vrh Dno