Tihi83 je napisao(la):
Posten odgovor! Na zalost si diskvalifikovan jer nije po pravilima predvez sa dva cvora. Jel ti sad OK?
Tihi83 je napisao(la):
simpson H je napisao(la):Posten odgovor! Na zalost si diskvalifikovan jer nije po pravilima predvez sa dva cvora. Jel ti sad OK?
oholi je napisao(la):mito nigde nije izricito napisano da ne sme pleteni, mada realno nije pomenut pleteni predvez.
A single monofilament leader, tippet included, may be used ova recenica je malo problematicna zbog May, jer daje slobodu tumacenju, ko hoce, nigde ne pise must be used
japanac je napisao(la):Nisi se ti Tihi sluzio mahinacijama, vec su te obmanuli.
A npr da si ti bio prvi I da je neko imao nesto protiv te cinjenice, mogao si ti sada da se nadjes kao tema rasprave ovde na forumu. :lol:
Milanče je napisao(la):"One conventional fly rod, not more than twelve feet/three hundred and sixty-six
centimetres in length, may be used at one time"
Jel smeš da pecaš na dva štapa istovremeno ili ne... May itekako može značiti isto što i must, u ovom pravilniku je tako upotrebljavano mnoooogo puta...
Tihi83 je napisao(la):Nece sigurno, jer koliko ja znam za sada se niko nije zalio na delegata, domacina, sudije vec samo na Mitu.
Mita treba da pise primedbu na rad svih navedenih i tu ima moju podrsku!!!