Mušičarska Liga 2015

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ja nisam video ni jedan prilozeni dokaz, ali ako je bilo kako Mita kaze onda itekako ima povoda da se kazne, kako dod da je moguce...

Najstroze moguce!

Opet ti kazem ne znam jer niko od njih nije jasno izasao i rekao kako je sve znao i sve uradio mimo pravilnika koji je po njemu glup!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Znas kako se kaze ... Dzabe siroka ramena kad su muda malena :) 

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
I dobro je sto su ovde naj glasni oni sto qurcem nisu mrdnuli... Da se zna ko je ko...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
É pa zato je Maric odmah rekao za meraca í sudije cim su mi procitali izjave :)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Mnogi qurcem nisu mrdnuli niti ce mrdnuti sve dok se neki nebitni ljudi pitaju za mnogo bitne stvari.Nece qrcem mrdnuti dok vece sanse da predstavlja ovu zemlju ima onaj koji ima dublji dzep i visak slobodnog vremena a ne onaj koji bolje peca  ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Mnogi qrcem nisu mrdnuli niti ce mrdnuti sve dok se neki nebitni ljudi pitaju za mnogo bitne stvari.Nece qrcem mrdnuti dok vece sanse da predstavlja ovu zemlju ima onaj koji ima dublji dzep i visak slobodnog vremena a ne onaj koji bolje peca  ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Mnogi qurcem nisu mrdnuli niti ce mrdnuti sve dok se neki nebitni ljudi pitaju za mnogo bitne stvari.Nece qrcem mrdnuti dok vece sanse da predstavlja ovu zemlju ima onaj koji ima dublji dzep i visak slobodnog vremena a ne onaj koji bolje peca  ;)

Ko su ti nebitni ljudi?

I odakle ti ideja za ovo sa dzepom, opet baba vanga radi?

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Dali mislis da je najbolje i najkvalitetnije sto Srbija ima tih 15-ak prijavljenih takmicara?!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Simpson nije za Mitu, cisto da se zna. Ali je Simpson uvek protiv randjinih perfidnih I zakulisnih radnji I svih onih koji to podrzavaju. Ako vi  ne vidite o cemu se ovde zapravo radi, ne mogu vam pomoci.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
354
Meni je sve previše sumnjivo. Ne poznajem Milančeta lično, ali sam gotovo siguran da neko sa njegovom reputacijom i ugledom koji uživa nebi rizikovao da sve baci u vodu pred ovolikim auditorijumom.

Samozvani tužioci i sudije, razmislite dobro pre nego li napišete sledeći optužujuće-osuđujući post.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
crni je napisao(la):
Dali mislis da je najbolje i najkvalitetnije sto Srbija ima tih 15-ak prijavljenih takmicara?!

Po karakteru da, ovo je najbolje od srbije, po pecanju ne ima dosta boljih...

Ovo je 15 ljudi sa najvecim mudima, smeli su da izadju jedni drugima na crtu!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
A realno í ti sto su kao bolji nista epohalno nisu ni uradili. Na prste jedne ruke mogu da navedem te bolje.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
Meni je sve previše sumnjivo. Ne poznajem Milančeta lično, ali sam gotovo siguran da neko sa njegovom reputacijom i ugledom koji uživa nebi rizikovao da sve baci u vodu pred ovolikim auditorijumom.

Samozvani tužioci i sudije, razmislite dobro pre nego li napišete sledeći optužujuće-osuđujući post.

Strelac znamo se, ne bas mnogo ali smo se gledali u oci...

Mislis li da bih ovoliko pisao da se ne osecam namagarcenim od coveka kome to ne prilici... I ne da je to moj subjektivni osecaj, vec je Mita sam to izjavio pred masom ljudi...

Vrh Dno