Mušičarska Liga 2015

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Tihi vec ti je Zeljko rekao da si i ti bio neregularan koriscenjem ringa. I to pise u pravilniku na koji se pozivas. Imao si dva cvora, isti qrac dva ili devet.
Sa tom razlikom sto si ti dibidus nepravilan po fips a mita ni najmanje.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Mislim da sam se obratio Zeljku, a znam i zasto...ako nekom nije jasno zelim njegovo misljenje!!!

Sve to sto ti pricas smo vec konstatovali i dzabe da tupimo... Imao sam dva cvora i objasnio sam ti zasto, da li ti je to prihvatljivo ili nije ne zanima me...ako sam pogresio trazim da me kazne!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jebe mi se sto si se obratio Zeljku sve dok je ovo javni forum i dok je dozvoljeno  komentarisanje tudjih postova. Njegov post je sasvim dovoljno jasan, nedvosmislen i precizan. Ako si zeleo da izbegnes moj ili bilo ciji komentar, ima na forumu jedno dugmence zove se PM.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Mislim da sam se obratio Zeljku, a znam i zasto...ako nekom nije jasno zelim njegovo misljenje!!!

Sve to sto ti pricas smo vec konstatovali i dzabe da tupimo... Imao sam dva cvora i objasnio sam ti zasto, da li ti je to prihvatljivo ili nije ne zanima me...ako sam pogresio trazim da me kazne!!!

Kazniće te ...... čika Mita  :samotuci:    :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Super je to. I zeljko je napisao sve kako treba. Ali koliko kapiram.nas savez odredjuje pravila. A on je u prednosti u odnosu na fips. A da treba da nam se usklade pravila sa fipsom treba. Osim.onog sa tri muve. To mi je odvratno. Cak i sa dve mi je dzovanski.
Oholi, kako bi reagovala fifa kada bi Tole Karadzic priznavao gol rukom, kako bi reagovala fiba kada bi Djilas priznavao 4 koraka u basketu ili 10sec u reketu? Kako bi reagovala  AIBA da je kod nas dozvoljeno sutiranje u jaja u boksu? Alo bre pa vi se takmicite pod okriljem fips mouche a ne pod okriljem neke poljoprivredne zadruge.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
354
simpson H je napisao(la):
Alo bre pa vi se takmicite pod okriljem fips mouche a ne pod okriljem neke poljoprivredne zadruge.

E ovo je ključna rešenica koju izgleda malo ko shvata!!!

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
!

Imao sam dva cvora......
Zemo imali ste svi po tri cvora! Jedan gde ste spojeni sa kanapom, druga dva na ringu, a mozda je Mita kanap i predvez spojio tako sto je predvez uvukao u kanap i zalepio bez cvora, tako da i on ima tri cvora  ;) Sala mala  samo batalite vise svadju ako mislite da savez stane iza vas/nas!!!

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zemo cvor lider-kanap i tipet-imitacija se ne racuna... Bar je meni tako preneseno...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
375
Eto vidis Radojice sa kakvim ja nedokazanim likovima pecam. Vicem AMIN dosta vise oni drve klinac. Odluka donete mi cemo jos da drvimo kurac. I posle sto je Maric neozbiljan, sto tako nonsalantno ulazi u takmicenje. Pa jbt ne smem da h pobedim inace bi zabagovali forum Xaxaxaxa..prijavi se i ti sl godine da imam bar tebe i Mitu kao konkurenciju pa da se uozbiljim malo ovo bre sve salabajzerici Xaxaxaxa

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
simpson H je napisao(la):
Oholi, kako bi reagovala fifa kada bi Tole Karadzic priznavao gol rukom, kako bi reagovala fiba kada bi Djilas priznavao 4 koraka u basketu ili 10sec u reketu? Kako bi reagovala  AIBA da je kod nas dozvoljeno sutiranje u jaja u boksu? Alo bre pa vi se takmicite pod okriljem fips mouche a ne pod okriljem neke poljoprivredne zadruge.

boki  a da ja ubijem nekog u dvoristu i poozovem se na zakone teksasa????? prvo idu nasu zakoni ma koliko sasavi bili pa tek onda svi ostali

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Oholi pobogu. Pa nije ovde rec o zaknu i ustavu, jesi li poludeo. Ovo je pravilnik a razlika je ogromna. Mislim poredjenje ti je tuzno i smesno u istu ruku. Ti se bre takmicis u okviru FIPS-a to je maticna organizacija, Zeljko ti je rekao da nas pravilnik moze da bude nezavisan samo u delu na koliko musica se peca da bi bio u skladu sa domacim ZAKONOM. Jebote pameta si momak i odlican ribolovac, otvori oci, razmisli malo a ne da se istrcavas tako.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Moze Zeljko da prica covek sta hoce, ne sporim da je u pravu. Ali ako se kvalifikacije odrzavaju u srbiji, organizator je SAVEZ... mozda ja gresim al iskreno meni je ovo sto pricam.logicno. kad se vidimo negde svi bolje lepo uzivo da pricamo da oprt ne krene prepirka nekakva. Jer za sad je meni nas ribolovacki savez maticna organizacija....

blackbelt

Senior member
Učlanjen(a)
31.08.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Super je to. I zeljko je napisao sve kako treba. Ali koliko kapiram.nas savez odredjuje pravila. A on je u prednosti u odnosu na fips. A da treba da nam se usklade pravila sa fipsom treba. Osim.onog sa tri muve. To mi je odvratno. Cak i sa dve mi je dzovanski.
Tihi83 je napisao(la):
Zeljko samo jedno pitanje imam, ako mozete da mi rastumacite.

Kad takmicar dodje na takmicenje koje je  pod okriljem saveza sportskih ribolovaca Srbije koji je izasao sa pravilinikom( ne diskutujemo da li su dobra ili ne, oni su dali pravila), da li treba da peca po pravilima koja on smatrate validnim, ili takmicar mora postovati pravila saveza pod kojim je izabrao da se takmici?

Opet ponavljam, ne diskutujemo o ispravnosti pravila, tacnosti prevoda ili sta trece!!!

Vas post je skroz na mestu i slazem se sa Vama...

Pozdrav,

oholi je napisao(la):
Moze Zeljko da prica covek sta hoce, ne sporim da je u pravu. Ali ako se kvalifikacije odrzavaju u srbiji, organizator je SAVEZ... mozda ja gresim al iskreno meni je ovo sto pricam.logicno. kad se vidimo negde svi bolje lepo uzivo da pricamo da oprt ne krene prepirka nekakva. Jer za sad je meni nas ribolovacki savez maticna organizacija....

Mislio sam  da sam u prethodnom obraćanju bio jasan,ali evo pokušaću još jednom da vam objasnim o čemu se radi.
Apsulutno svaki sportski Savez pa i  SSRS  je obavezan da 100% sprovodi pravila Organizacije pod čijim je okriljem (u ovom slučaju Fipsh Moushe) kada su zvanaična takmičenja u pitanju! Pošto se u ovom slučaju radi o državnom prvenstvu Srbije, MOSSRS  koja vas zastupa u SSRS je obavezna da to uradi! Vladimire,odgovor koliko je "superioran" vaš ili bilo čiji drugi ribolovni Savez  u odnosu nad Fips-om najbolje ćeš naći u činjenici da SSRS ili MOSSRS moraju sprovesti pravila FIPS-a.  Znači,SSRS ili MOSSRS ne određuju pravila kada su zvanična takmičenja u pitanju, niti mogu biti u nekoj kako si je ti nazvao "prednosti " nad Fips-om,one  jedino moraju sprovesti pravila Fips-a!
Ukoliko se radi o nekom nezvaničnom takmičenju,ali  samo pod uslovom da je isto organizovano  u ovom slučaju pod okriljem SSRS (ili ako je nekom lakše da se nalazi na takmičarskom kalendaru iste organizacije) onda vaša MOSSRS  može da prilagođava pravila na način koji god hoće.Čak i tada MOSSRS kao"iskusna" treba da nađe zajednički jezik sa organizatorom i da sprovode pravila krovne oranizacije-FIPS-a,a sve u cilju što boljih priprema takmičara za nastup na zvaničnim takmičenjima.
Samo još da vam ukažem na jednu veoma važnu stvar o kojoj morate itekako povesti računa! Ukoliko budete nastavili da se takmičite po pravilima koja  se kose sa pravilima  Fips-a,možete doći u situaciju u kojoj sam siguran da niko od vas ne bi volio da se nađe ili što bi Vladimir rekao " Ali koliko kapiram.nas savez odredjuje pravila. A on je u prednosti u odnosu na fips."

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Eto vidis Radojice sa kakvim ja nedokazanim likovima pecam. Vicem AMIN dosta vise oni drve klinac. Odluka donete mi cemo jos da drvimo kurac. I posle sto je Maric neozbiljan, sto tako nonsalantno ulazi u takmicenje. Pa jbt ne smem da h pobedim inace bi zabagovali forum Xaxaxaxa..prijavi se i ti sl godine da imam bar tebe i Mitu kao konkurenciju pa da se uozbiljim malo ovo bre sve salabajzerici Xaxaxaxa
I da znas da hocu Maricu  :D

Vrh Dno