Mušičarska Liga 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Obzirom da mi je djokovic izrazito antipatican lik, tabela mi se dopada. Srle dobrodosao i be zameri komentar vezan za srcani udar na gradcu :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Djokovic ti antipatican lik....  :p

Jedino sto vredi u svetu a da je Made in Serbia ali jedino. Da je Nole kojim slucajem Amer ili Englez, ne bi silazio sa naslovnih strana svih medija u svetu i to godinama.

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Srle je napisao(la):
Prvo da se izvinim sto upadam ovako, bez kucanja. Ovo mi je prvi post ovde, pa ne zamerite ako napravim neku gresku. Znate, pre ovoga sam par puta postovao na .net pa umalo da budem kaznjen zato sto se nisam izuo pred vratima. Cuo sam i nadam se da je ovde atmosfera liberalnija i opustenija, pa smogoh hrabrosti da navratim bez prethodne najave.
Kad sam vec tu, imam i jedno pitanje:

Da li sam samo ja (priznajem da sam neobjektivan) uocio slicnost izmedju ove dve tabele, ili je, mozda, jos nekom palo na pamet da ih uporedi?

Pozdrav iz Panceva, musicarske Prestonice Srbije!!!!
Nema slicnosti, ovi na drugoj slici ne placaju porez Srbiji!

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Oholi dobio si epitet najboljeg svih vremena....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Srle je napisao(la):
Prvo da se izvinim sto upadam ovako, bez kucanja. Ovo mi je prvi post ovde, pa ne zamerite ako napravim neku gresku. Znate, pre ovoga sam par puta postovao na .net pa umalo da budem kaznjen zato sto se nisam izuo pred vratima. Cuo sam i nadam se da je ovde atmosfera liberalnija i opustenija, pa smogoh hrabrosti da navratim bez prethodne najave.
Kad sam vec tu, imam i jedno pitanje:

Da li sam samo ja (priznajem da sam neobjektivan) uocio slicnost izmedju ove dve tabele, ili je, mozda, jos nekom palo na pamet da ih uporedi?

Pozdrav iz Panceva, musicarske Prestonice Srbije!!!!

Ovo uopšte nisam pročitao ali smatram da zaslužuje ban momentalno,šta on misli da ako može dole da se svađa i piskara može i ovde?

ajde molim te  :hammer: :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Obzirom da mi je djokovic izrazito antipatican lik, tabela mi se dopada. Srle dobrodosao i be zameri komentar vezan za srcani udar na gradcu :)
:D

Eto kakvi ste vi cigani, :bleh: :bleh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ma super on nas predstavlja al sta cu kad mi nije simpatican ni malo.
Gegula... ja sam mislio da sam jedini koji ga ne gotivi

Srle

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Ovo uopšte nisam pročitao ali smatram da zaslužuje ban momentalno,šta on misli da ako može dole da se svađa i piskara može i ovde?

ajde molim te  :hammer: :hammer: :hammer:

Au bre, ovde je gore nego na .net.......a jos nisam ni spomenuo basket...... :bleh:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Srle je napisao(la):
Au bre, ovde je gore nego na .net.......a jos nisam ni spomenuo basket...... :bleh:
Basket moze i da prodje. Onog "cije ime se ne izgovara" ne spominji  :hammer:

Srle

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2013.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Kum Srle zajeban lik  :D

Netacno. Ja sam dobar momak, zajeban je Mita, skroz je neprskan (Zar ne vidis sta vam je uradio!). Cim ga pustim samog on zabaza u neku vukojebinu i napravi neko s.... pa ja posle moram da vadim fleke. Al' sta cu moj je, boljeg nemam. A i navikne se covek posle izvesnog broja decenija.......

Vrh Dno