Mušičarska Liga 2015

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Maricu sa barblesa spada jer joj das luft... inace bolje kace i manje spada riba

E koliko li sam ispustio i na ove sa povratnom zakaci se za lazna usta pukne skramica a lep komad lijem suze od muke  :'( , a ne dam joj luft  :hammer: :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola kad kazem luft mislim na opusten najlon. Ne na silovanje ribe

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
To je profa, ti si još uvek đak  :bleh:

koliko sam ja cuo on cak nije profa vec farbar ili tako nesto. Onaj dole je lik nevidjen,ali nevidjen

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Khm,khm, khmmm.....epidemija vala uzela maha....a sta se sve ne pise,liliiiiiiiiiiiii sto kaze jedan moj brat sa juga al Srbije  :nowink: pero.
Sine Baki, ceka te vopi.....i drago mi je sto si ga postenim i mukotrpnim izlaganjem i svojim licnim zalaganjem zasluzeno dobio u akciji zvanoj "Maric=fenjer"...i isto ce ti biti urucenom prvom prigodom na reci nasih snova, Gradcu.
Pero, znas sta ti je ciniti......Udaviti Marica!!!!!Opet pocinje ..svasta nesto, a i banovace ga "dole" uskoro  :bleh:
Maricuuuuuuuu.....skupljaj pare, nemoj da mi se pravis Englez!!Bice gde Ja okom ti skokom  :hammer: :hammer:
I za kraj iskrene cestitke i pozdravi svim ucesnicima Lige Srbije 2015.god...Bravo momci  :tbumb: :tbumb:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nemaaaaa paraaaaaaa  :p :p :p :bleh: :bleh: :bleh: to uskoro 2 godine  :hammer: :hammer: Baki to Protino pivo ces popiti ko zna kada  :hammer: :hammer: I da napomenem cim je Pera stigao I pozdravio se samnom ja sam uhvatio ribu..covek mi je talican I od danas je clan mog strucnog staba sa Bakijem  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Nemaaaaa paraaaaaaa  :p :p :p :bleh: :bleh: :bleh: to uskoro 2 godine  :hammer: :hammer: Baki to Protino pivo ces popiti ko zna kada  :hammer: :hammer: I da napomenem cim je Pera stigao I pozdravio se samnom ja sam uhvatio ribu..covek mi je talican I od danas je clan mog strucnog staba sa Bakijem  :D

Ne znam samo da li Baki sme da bude sa nama zbog Mite,ali ako ga proda za ladan špricer i dva tanjira gulaša ,meni će biti časta da sa nim činim tandem Vajda Beker :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Prodaću Mitu i za jedan tanjir dobrog gulaša. Za dva ću mu polomiti nogu.  :D :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja juce kuvao Gulas..osasavio sam se od prezderavanja  :hammer: :hammer: :hammer: moramo Baki jedan dan na Gradac tj vikend , kupimo sta treba, a Pera da zotovi gulascic dok pecamo :) pocinju pripreme za takmiccenja na Gracu :)

Vrh Dno