Mušičarska Liga 2015

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu ti i baba vangu da ubacis u strucni tim kad verujes u talije u te stvari :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Ja juce kuvao Gulas..osasavio sam se od prezderavanja  :hammer: :hammer: :hammer: moramo Baki jedan dan na Gradac tj vikend , kupimo sta treba, a Pera da zotovi gulascic dok pecamo :) pocinju pripreme za takmiccenja na Gracu :)

Uvek sam za gulaš i dobro društvo. Pecanje, manje više. Može usput.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baba Vanga umrla jbg.. Baki dogovaramo se da iskombinujemo nesto..vi kuvajte gulas ja cu da vezbam  :yeswink: :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ti si zaduzen za drva kao vrsni herpetolog, da ne bih ja neku granu zamenio sa gospodinom rogatim  :hammer: :hammer: :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxa Xaxaxaxa.. :D :D daj da vrbujemo i Protu da ide sa nama :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi mi se nešto ućutao. Ima predispozicije da bude dobar takmičar. Šta se tu dešava? Nećeš valda da posustaneš zbog par loših rezultata? Tek treba da pecaš i takmičiš se.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ha ha ha... Hvala Baki, nisam odustao 32 god pa necu ni sada... :) moj cilj je bio odrzavanje i zavrsetak lige sto bolje i kvalitetnije, sto je ispunjeno... Sad da pomognemo ovim momcima da odu dalje,  to je novi zadatak i nema odustajanja... A onda presabiranje podvlacenje crte i planovi za sledecu godinu, pocecemo na vreme... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci Pero Prota zvani ispala .. Jbg ne stize covek al dovuci cu ga ja na Gradac nego cekamo stap iz USA :) nece od da ide tek tako :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Znaci Pero Prota zvani ispala .. Jbg ne stize covek al dovuci cu ga ja na Gradac nego cekamo stap iz USA :) nece od da ide tek tako :)

OPA BATO,kako je krenuo imaće više štapova od dana na vodi  :hammer: :hammer:.

nego koja je pritka u pitanju?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tihi83 je napisao(la):
Ha ha ha... Hvala Baki, nisam odustao 32 god pa necu ni sada... :) moj cilj je bio odrzavanje i zavrsetak lige sto bolje i kvalitetnije, sto je ispunjeno... Sad da pomognemo ovim momcima da odu dalje,  to je novi zadatak i nema odustajanja... A onda presabiranje podvlacenje crte i planovi za sledecu godinu, pocecemo na vreme... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imaš dobrih 15 godina ispred sebe.  :yeswink:

Vrh Dno