MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maric je verovatno odustao.... :(

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E moj ti. Videcemo kako prodjes na Republickom. Ako ne budes u prvih 5 nemamo sta da pricamo. Nije mi satisfakcija da pobedim nekoga ko nije u reprezentaciji.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gde bre vi to čitate? Ni na FIPS-MOUCHE, ni na izmenama za svetsko u Americi ne piše ništa slično o čemu vi "stručno" polemišete. Nema "brkova", curly q se nigde ne spominje, jedino se spominje dužina spoja predveza sa kanapom i to je max 10cm.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani bre ovako zamislite situaciju da ja od parceta predveza 15 cm napravim feder I vezem ga za sstrunu ili predvez? Konusno je parce.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Jel to ok. Znaci parce 15 cm da li ce biti feder ili ravan deo nebitno. Naravno u narandzastoj boji. Interesuje me bas. Hocu da pravim nesto pa da vidim ima li I primenu na takmicenju?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Predvez za koji pitas.... Prvo prouci pravilnik. Ili ako te mrzi napravi predvez pa probaj ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Ja sa pravilnikom nista nemam. Al za tebe cubklauzulu da uvedem da smes samo da pecas na no name stapove i da gazis ubpvc kombinezonu. Ima da te ubijem psihicki

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nemam ja problem sa pvc-om.Cak sta vise pecam u cizmama po Gradcu. Al ti imas sa Simms-om.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koja je svrha tog curly q -a? Ja to nikad ne bi stavio na štap.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
maric je napisao(la):
Nemam ja problem sa pvc-om.Cak sta vise pecam u cizmama po Gradcu. Al ti imas sa Simms-om.
Hahahah....nosio sam i simms... Nemam nikakav problem sa njim. Imam problem sa drugim stvarima. Milije mi je da nosim dobar kombinezon poput redingtona nego simms ako to znaci da cu 20x vise ici na pecanje. ;)

Baki, nisam ga koristio ali kako sam citao za sporije vode i manje nimfe.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Stani bre ovako zamislite situaciju da ja od parceta predveza 15 cm napravim feder I vezem ga za sstrunu ili predvez? Konusno je parce.

Maricu duzina mora minimalno da bude vise o 30cm ne manje, vidim da nisi dobro razumeo...

A drugo ne mozes praviti spiral, truglice, romboide i brcice... Mozes da napravis predvez kako bog i pravila zapovedaju... :) sve modifikacije i pretvaranja predvaeza u indikator su zabranjena...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Stani sad me zbuni. Ok minimalno 30 cm da bude konusan I moze obojen. Znaci ufrckan ne sme. Kako onda Ameri pecaju u pm? Pa po nasim pravilima niko od njih ne bi bio u reprezentaciji Xaxaxaxaxaxaxa

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Sa "telefonskim kablom" sreo sam se prvi put pre 5 godina.
Jedan moj drugar koristio ga je dok smo zajedno pecali na Limu u Andrijevici.
Iskreno meni se veoma dopao jer vidim uzimanje nimfe mnogo pre nego na bilo koji drugi nacin.
Od tad sam dosta pecao sa tim indikatorom, jurio klipove po internetu, citao...
I na osnovu tog nekog mog skromnog iskustva mogu reci da je to cisti indikator-detektor ugriza ribe.

Batalio sam da pecam koristeci bilo kakve indikatore.
Dovoljno mi je parce fluo nailona izmedju predveza i tipeta a sve u svrsi da znam gde mi je od prilike nimfa jer na vecim daljinama skroz je bzvz buljiti i traziti gde sam zabacio.
U zavisnosti od pozadine koristim fluo oranz ili fluo zuti nailon.

https://www.youtube.com/watch?v=dtIvmTJEn1M

Vrh Dno