MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I treba da se puca na visoko. Pa neće valjda da se zadovolji time da bude šesti?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto implicira da si ti mozda prosle godine imao srece.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
I vidim da je bilo dosta krompira sto implicira da ne mogu biti gori od drugih u jednu ruku. Znaci da sam imao krompire bio bih isti kao drugi.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Vas problem je sto niste kompletni musicari vec ceskarite-kokosarite a svi se busate u grudi da ste reprezentativci I da ste posisali svu pamet sveta. Zato dosta ljudi koji imaju kvalitet ne nastupaju. Ima mozda dva coveka koji u ovoj Ligi mogu da kazu da su tu kompletni.
Sad ces ti reci tra la la a ja cu ti reci gledajuci Svetsko ti si bio najgori od nasih jel tako a realno nisi. Bar tako ja mislim. Ali tabela pokazuje I ona ne laze. E sad da li je voda bila mutna, da li je vetar duvao ili je neka dlaka kurcu smetala ko to zna.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
iluzorno je govoriti ti si gori od vecine itd. Vi ste svi bolji od vecine a upisaste 0 npr. Ali to nije za ovu Temu I necu da kvarim, bilo vam je super I to je to. Pecali ste kako ste znali , neko imao malo vise srece neko znanja I to je normalno. I nema potrebe potencirati neke stvari.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Oholi se nikad nije žalio na "dlake", koliko se sećam, niti je tražio izgovore.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
A na takmičenju u ribolovu nije bitan proser već isključivo znanje :-D
Ne biraš mesto gde će te usrati,već dobijaš mesto gde će te usrati i vreme u koje će te usrati  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tako nekako. Što kažu, bolje da se rodiš bez qrca nego bez sreće. Ako imaš sreće, izrašće ti do puberteta.  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Maricu, racunica je prosta, dal mislis da na mestu gde ja upisem nulu ti upises ribu na znanje? Nije realno al moze da se desi. Ja sam na moravici kiksnuo. Na visocici sam bio ok. Mozda je moglo bolje ali ja sam zadovoljan. Ima faktor srece, al nije nesto sto je konstantno. Nekad je imas nekad ne. Znanje i praksa moraju da budu na nivou inace nemas mnogo uticaja na rezultat. Ma koliko suludo zvucalo, ako si tremaros to moze da te zakopa.... Nisam ono iznad napisao da te vredjam. Samo pisem ono sto mislim. Realno je da duze musicarim. Izlazim na vodu u godinu dana verovatno vise nego ti za 5god. Posetio sam bar duplo vise razlicitih reka..... To je nesto sto ti citanje i prica sa ljudima ne mogu zameniti. Teorija je lepa. Al ja pecam ;)

Ps: sta potenciramo? Da ne znas da pecas? Manje to cinimo nego sto ti najavljujes kako ces da nas razvalis ;)
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Oholi se nikad nije žalio na "dlake", koliko se sećam, niti je tražio izgovore.
Baki nemam na sta da se zalim. Svima nam je isto.
Mesto A1, najsavrsenije na reci. Pecali smo ga markovic, la bobo, vlade emporio i ja.... Vlade je izvadio jednu na suvu-pecao poslednji u danu.
La bobo pisao nulu....tri mu spale ili gadjale...pecao drugi po redu.
Markovic pisao jednu....imao dosta sitnih udaraca...pecao prvi na mestu.

Ja sam treci bio tu. Od celog mesta samo na jednom malom delu sam nasao ribe koje jedu na dnu i provalio sam struju koja ide i kako im donosi hranu. Rezultat je jedna 26cm... Dve spale pred nogama. Pecao sam sa zida i morao sam ih podizati. Imao sam jos udaraca.
Poenta je sledeca, svi smonmislili da je to najbolje mesto, niko vise od jedne nije merio tu. A bilo je ocajnih mesta gde su ljudi po dve pisali. Nema pravila nekom lezi neko mesto nekome ne bas. Vlada todorovic se ne bi snasao na nimfu....covek stavio suvu i upisao se. A pre toga sam mu rekao gde i kako da juri ribu na nimfu... Nije me poslusao i uspeo je. Al ne zna niko pouzdano da mozda ne bi imao vise na nimfu....

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
oholi je napisao(la):
Ps: sta potenciramo? Da ne znas da pecas? Manje to cinimo nego sto ti najavljujes kako ces da nas razvalis ;)
To vam je zapisano ja tu ne mogu nista. Jedino da pokusam da uhvatim manje ribe :) Oholi takmicenje je skup znanja, srece, iskustva itd. To sam provalio. Ja necu nista vise komentarisati nnek bude po tvom da cu biti poslednji :)

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
http://ribolovci.org.rs/images/musica_2016_3K_ispravka.pdf

http://ribolovci.org.rs/images/musica_2016_4K_ispravka.pdf

Ispravka je jer se desila greška rpilikom unosa podataka u komp.Nenamerno,naravno.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Nista ja sad ne razumem. Koji je konacni bilans posle ove dve reke?

Vrh Dno