MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Oholi se popeo za dve pozicije. Ako sam saleta skapirao ova druga lista je ispravna.
Maricu nisam rekao da ces biti poslednji, ali je realnije da ne upadnes u prvih pet nego da upadnes.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Salezupa

Junior member
Učlanjen(a)
07.03.2015.
Broj reagovanja
0
Prilikom unosa podataka tj rezultata posle drugog kola Oholi je imao 26 sektorskih-negativnih poena,a uneto je 20.Ta greška je ispravljena ovom tabelom iz trećeg kola.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E macko 7 si sad imas sanse u prvih pet :) ma Oholi opusteno .Videcemo, samo zdravlja i da ucestvujem.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Preterao sam sa krompirima ovaj put ali mozda je i to bolje tako, valjda cu za Gradac odabrati pravu meru.

Suludo mi je da komentarisem takmicenje s ljudima koji nisu upisali ribu na takmicenju ili oni koji se nisu ni takmicili.

Stvar je prosta ima drugih takmicenja ove godine prijavite se i pokazite znanje, ja za takva predavanja skidam kapu a mogu i pivo da castim...

Moje videjenje 3,4 kola, reka mnogo teska za pecanje, ribe ima sto se i pokazalo jer se po ovakvoj vodi pecalo...

Prva tri sektora sam imao po ribu ali svaka par milimetara ispod mere poslednje mesto nikom nije dalo ribu, realno se na njemu i nije moglo upecati. Greske sam pravio trema radi svoje a to je samo staz na takmicenjima.  Kad upecam ribu 19,4cm gde Mita ne uspe da izvadi ni jednu i pise 0 onda znam da sam solidno dobro pecao, i kad na tri sektora koja sam pecao niko ne upise ribu onda se ne mogu pohvaliti da me je htelo. Sve u svemu ja zadovoljan veliko iskustvo i ubedjenje da se bez ku.... u svatove ne ide, ostaje da se spremamo za gradac, voda ce biti dobra pa cemo videti sta ce se desiti na tabeli nista jos nije gotovo...

O domacinima i organizaci da ne ponavljam samo jedno HVALA NA SVEMU Vosocica ce nas videti opet ove godine sigurno...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Os da ti kazem musice za Gradac :) Salim se Tihi ti si lepo rekao sta si imao i svaka cast i brate Stvarno  nije smak sveta kad ne upecas. Desava se. Ne znam kad je Open Gradac da se prijavim :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mora da se prijavim, da postanem ravnopravan sagovornik u diskusijama. Valda će me usere da uvatim jednu ribu.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Evo našao sam i čuvarku, idem sutra da je pazarim.  ;)

http://plovakplus.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=14610&category_id=124&option=com_virtuemart&Itemid=1

Vrh Dno