Preterao sam sa krompirima ovaj put ali mozda je i to bolje tako, valjda cu za Gradac odabrati pravu meru.
Suludo mi je da komentarisem takmicenje s ljudima koji nisu upisali ribu na takmicenju ili oni koji se nisu ni takmicili.
Stvar je prosta ima drugih takmicenja ove godine prijavite se i pokazite znanje, ja za takva predavanja skidam kapu a mogu i pivo da castim...
Moje videjenje 3,4 kola, reka mnogo teska za pecanje, ribe ima sto se i pokazalo jer se po ovakvoj vodi pecalo...
Prva tri sektora sam imao po ribu ali svaka par milimetara ispod mere poslednje mesto nikom nije dalo ribu, realno se na njemu i nije moglo upecati. Greske sam pravio trema radi svoje a to je samo staz na takmicenjima. Kad upecam ribu 19,4cm gde Mita ne uspe da izvadi ni jednu i pise 0 onda znam da sam solidno dobro pecao, i kad na tri sektora koja sam pecao niko ne upise ribu onda se ne mogu pohvaliti da me je htelo. Sve u svemu ja zadovoljan veliko iskustvo i ubedjenje da se bez ku.... u svatove ne ide, ostaje da se spremamo za gradac, voda ce biti dobra pa cemo videti sta ce se desiti na tabeli nista jos nije gotovo...
O domacinima i organizaci da ne ponavljam samo jedno HVALA NA SVEMU Vosocica ce nas videti opet ove godine sigurno...