MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tebe, npr, smatram dobrim čovekom, bez obzira koliko se ne slažemo u mišljenjima. I to sam mnogima rekao. Čak ni Mixera nisam komentarisao, iako su mi svi govorili da je zlo od čoveka, dok nije jesenas, na Drini, pružio Miti ruku da se pozdravi posle svih onih uvreda koje je rekao za njega. Mita ga je iskulirao i nije se pozdravio bez i jedne reči, ja sam se rukovao s njim iz kulture, kao i ostali za stolom. Tada sam shvatio da je Mixer jedan običan licemer. Poštujem to što ima loše mišljenje o nekom ali ne poštujem da posle kojekakvog pljuvanja po forumima, nazivanja svakakvim imenima, toj istoj osobi pružaš ruku. Za mene su to govna od ljudi.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Mislim malo je glupo reci "rekli su da je za robiju" a precutati ko je to rekao.

Upravu si, ali je stvarno tako receno, iskreno u prvi mah sam i ja bio iznenadjen tolikim negodovanjima...

I to nije uticalo na moju odluku jer je vec bila donesena ali mi je ulilo samopouzdana da sam na isprvnom putu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Poštujem to što ima loše mišljenje o nekom ali ne poštujem da posle kojekakvog pljuvanja po forumima, nazivanja svakakvim imenima, toj istoj osobi pružaš ruku. Za mene su to govna od ljudi.

Cek bre Baki, ispadoh sad ja govno sto se bez problema rukujem sa Rumenigeom :hammer:

Ono i Milanu bih verovatno pruzio ruku ali samo zato sto mi je zao bolsenih, pa im mnogo stvari ne uzimam za zlo.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):
Tebe, npr, smatram dobrim čovekom, bez obzira koliko se ne slažemo u mišljenjima. I to sam mnogima rekao. Čak ni Mixera nisam komentarisao, iako su mi svi govorili da je zlo od čoveka, dok nije jesenas, na Drini, pružio Miti ruku da se pozdravi posle svih onih uvreda koje je rekao za njega. Mita ga je iskulirao i nije se pozdravio bez i jedne reči, ja sam se rukovao s njim iz kulture, kao i ostali za stolom. Tada sam shvatio da je Mixer jedan običan licemer. Poštujem to što ima loše mišljenje o nekom ali ne poštujem da posle kojekakvog pljuvanja po forumima, nazivanja svakakvim imenima, toj istoj osobi pružaš ruku. Za mene su to govna od ljudi.

Slazem se sa tobom, samo ja sa njim nisam imao takvo iskustvo i on ce za mene biti kolega ribolovac kojeg cenim i postujem kao i ostale dok to postovanje ne izgubi...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Cek bre Baki, ispadoh sad ja govno sto se bez problema rukujem sa Rumenigeom :hammer:

Ono i Milanu bih verovatno pruzio ruku ali samo zato sto mi je zao bolsenih, pa im mnogo stvari ne uzimam za zlo.

Sve ti je Baki rekao, ne sto si mi pruzio ruku nego mi i materjale delis...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma znam da nije zao, ali pljuvali smo se po forumu a ja ga docekah sa pruzenom rukom i ispratih sa polipropilenom. :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Promenicu ime teme u "liga iziuzetnih dzentlmena"

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0

Ja te ne bi iskulirao, nego bi te ugrizao za ruku.

Ajde bre retardu i ovde si nasao da smaras i prodajes neku pricu.
Ko je organizator, od njega zavise pravila. kraj
Ako hoces da pecas pecas a ako ti se ne svidjaju pravila ne pecas...sta nekog boli qrac dal se tebi svidja kako se tumace pravila ili ne

Vrh Dno