MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Cek bre,ispada da jedino Maric nije koristio nikakve zaebancije kao dodatak  lovu nimfom ??

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Mozes da dodjes, samo ako prvo stvarno procitas napisano. CAko ne procitas zaboravi. Jer ako ga ne ukapiras onda....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
maric je napisao(la):
Pa te dodatke parcice itd. Sve je to bilo u skladu sa Pravilima. Ja nisam bio upoznat sa Pravilnikom prosle godine a I stalno se nesto dodavalo. Zato I kazem objavite Pravilnik na vreme.

Prosle godine niko nije smeo da koristi dodatke ili te parcice kako ti kazes.
Jer ko bi ih god koristio odmah bi prekrsio pravilnik u kojem je pisalo da na predvezu sve da postoji jedan cvor.

Sto se tice ringlica mogao si ih dobiti od svakoga da si zatrazio.
Moj sistem je bio predvez fluo zute boje povezan sa tipetom preko ringlice i to je sva mudrost.
A ti sto si dosao nespreman za takmicenje to je druga stvar, moras imati fluo predveze....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Maricu prosle godine je sve bilo objasnjeno na forumu, a pratio si temu tad kao i sad! Jedina nedoumica je bila oko ringlice da li ce biti dozvoljena ili ne i svima je javljeno da ih ponesu pa cemo na licu mesta resiti... Stvarno preterano mrsis muda, razumem ta sve ostale koji ti rade sta su im povodi ali tebe uopste ne razumem!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako ne kapiraš Tihi,  ja sam ti najveći prijatelj što se tiče novih pravila.  :yeswink:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ok Tihi nema niskih pobuda. Nema komentarisanja vise cekam Pravilnik pa cu da pitam.

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Maricu, Baki,  svi mi koji zelimo da se takmicimo ove godine preko svojih predstavnika klubova znamo uglavnom sta je sa pravilnikom i sta se sme a sta ne sme.
Ako vec ovoliko pisete mogli ste procitati i post Salazupe, gde je covek lijepo napisao da je predlog pravilnika usvojen i predat Savezu. Ali zbog izmene zakona o sportu Savez mora svoj statut da usaglasi sa novim zakonom pa kada se to zavrsi usvojice se novi pravilnik. Koliko ce to potrajati ne znamo, uglavnom ako pocne takmicenje u medjuvremenu svi takmicari ce dobro znati sta smeju a sta ne.... Nemojte brinuti za to...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki nema ovde prijatelja/neprijatelja, vode se glupe price oko nekih stvari. Meni samo jedna stvar nije jasna, zasto ne moze da bude jednostavno. Zasto ljudi imaju neku glupu potreba da izmisljaju krive drine i od jednostavnoh stvari prave probleme. Dokle ide ljudska glupost, sujeta i gordost da zele da se postave iznad drugih. Od samog pocetka se zalazem samo za jedno a to je da bude jednako za sve, a ne jedan da peca na brkove drugi na feder treci da izmisli ne znam ni ja sta...a sve iz neke bolesne potrebe da dominira!!!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pa nisu to baš glupe priče. Poenta je da dobijete pravilnik koji je NEDVOSMISLEN tj da neke stvari ne mogu da se tumače ovako ili onako. Učestvovao sam u pravljenju pravilnika i znam kako to treba da se radi. Svaka reč, fraza i sl, mora dobro da se pročita kako bi se otklonile bilo kakve nedoumice oko pravila. Sedelo je po nas 7-8 za stolom i paralelno čitalo pravilnik. Svako ko je našao nešto sumnjivo, momentalno je prijavljivao i to se rešavalo u tom trenutku. Pa tako nekoliko puta ceo pravilnik. E sad, dal ste vi to uradili?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Pa mi dodali jedan clan, pa ste tupilo ovde po forumu danima, zamosli da sve do tancina izdefinisemo i dodamo jos nesto razspeli bi ste nas na krst...

Ti malo pricas jedno malo drugo...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako malo jedno, malo drugo? Uvek isto pričam, poenta je ovo gore što sam napisao. Zato sam te i pitao kojim članom pravilnika i kako je šta definisano.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Za istu stvar, ti kažeš ne može, Eko i Oholi da može. Znači da to nije precizno definisano čim se vi ovako razmimoilazite. Buće tu problema, vidim ja.  :yeswink:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Baki, nece tu biti problema...
Ja sam napisao da mislim da moze, sto znaci da nisam siguran.
A da me je zanimalo to onda bih se raspitao detaljnije.

Vrh Dno