MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Čisto sumnjam da je Tihi kontaktirao FIPS. Nigde nema te njegove famozne prepiske, i ako neko zaluđuje narod, to je on. Pokaži ti majstore tu prepisku ako postoji. Drugo, pošto nisi zvaničnik mušičarske zajednice, zašto bi neko iz FIPS-a uopšte komunicirao s tobom? Šta će na sve privatne mail-ove od Kurte i Murte da odgovaraju, oće zabole ih.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
Baki-Pa je napisao(la):
Drugo, pošto nisi zvaničnik mušičarske zajednice, zašto bi neko iz FIPS-a uopšte komunicirao s tobom?
pojma nemam dal je kontaktirao famozni fips , ali zvanicnik musicarske zajednice jeste . on je jedan od osnivaca ili sto bi se reklo akcionar  :D njegov klub je ucestvovao u svemu tome od pocetka
ali to nije bitno... bitno je da je meni jasno da to takmicenje nije za nas  :nowink: oko cega se polemise to je neverovatno. sta bi bilo da ima 50 umesto desetak klubova ? katastrofa bi bila. morala bi i boja kacketa da se precizno definise pravilnikom  :D

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
ja da se pitam a sreca sto se ne pitam ...uveo bi da svi takmicari moraju da ugrade silikonske sise . pa da vidim dali ce neko posle toga da polemise o federima  ::)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Baki-Pa je napisao(la):
Čisto sumnjam da je Tihi kontaktirao FIPS. Nigde nema te njegove famozne prepiske, i ako neko zaluđuje narod, to je on. Pokaži ti majstore tu prepisku ako postoji. Drugo, pošto nisi zvaničnik mušičarske zajednice, zašto bi neko iz FIPS-a uopšte komunicirao s tobom? Šta će na sve privatne mail-ove od Kurte i Murte da odgovaraju, oće zabole ih.
Ljudi pristojni odgovorili. Nisu nabedjeni kao kod nas.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Baki-Pa je napisao(la):

Ja sam lepo obrazlozio sto necu da objavljujem. A i ljubazno sam se ponudio da licno dodjem i pokazem prepisku. E sad sto ti neverujes to me ne zanima uopste jer si klasican provokator na forumu. A prepisku su videli ljudi koji treba da je vide, ti i nisi neko bitan da bih je zbog tebe objavljivao.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Kako su se smejali? Ti izgleda pretendujes da budes funkcioner fipsa, cim si tako redovno u kontaktu sa njima. Sa kim to konkretno se cujes? Evo meni predsednik fipsa rekao da moze"feder".

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa lepo, pozdravi ga od mene kad se ponovo cujete.

Meni predsednik rekao da ne moze i nece biti federa... :))))

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Nisam Mitin advokat nego mi te zao sto te on ne jebe 2%, A ti ne kapiras.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kapiram ja sve odlicno, a on da ima sta da kaze rekao bi, nego se pokrio usina i cuti...

Sto je sa jede strane ispravno, ima covek obzira za sramotu...

A moram pratiti redovno sta pise jer vas je prosli put zaludjivao godiu dana da mogu da se koriste brkovi, zao mi vas da opet slepo pratite i branite gluposti....

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
pojma nemam dal je kontaktirao famozni fips , ali zvanicnik musicarske zajednice jeste . on je jedan od osnivaca ili sto bi se reklo akcionar  :D njegov klub je ucestvovao u svemu tome od pocetka
ali to nije bitno... bitno je da je meni jasno da to takmicenje nije za nas  :nowink: oko cega se polemise to je neverovatno. sta bi bilo da ima 50 umesto desetak klubova ? katastrofa bi bila. morala bi i boja kacketa da se precizno definise pravilnikom  :D

Sasa da ima 50 klubova, isto bi bilo... Udruzenje nema problem ni sa jednim klubom, mi funkcionisemo odlicno, e sad kakvi bi mi veliki Srbi bili kad se nebi nasao bar jedan pametnjakovic da objasnjava ostalima kako pojma nemaju i kako on sve zna najbolje. Problem je sto se diskreditovao pa sad ga niko ne jebe ni dva posto... Prevedeno sujeta...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Mita je od stare garde, po principu, pametniji popušta. Ja se sa tim njegovim razmišljanjem uopšte ne slažem, jer nas je to dovelo u situaciju da nas vode diletanti i politikanti sa obrazima kao traktorska guma. On će na stazi pokazati šta misli.  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
A moram pratiti redovno sta pise jer vas je prosli put zaludjivao godiu dana da mogu da se koriste brkovi, zao mi vas da opet slepo pratite i branite gluposti....

Pa ćemo sad tebe da pratimo.....  :hammer:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ko koga tu sad kerebeci to niko ne zna. Ali lepa je ova rasprava samo da postane konstruktivna I milina a ne da bude jednoumlje ja mislim I to je amin. A posebno je zajebano ako si los tumac. Jer sve sto nije eksplicitno napisano da ne moze ono moze.  Ja sam za feder. Bolje feder neg da budem peder. Pravda za federa :) Sasast podrzavam te u federluku :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Da ne bi bilo nesporazuma, da ne bi neko pomislio da sam nekulturan - iz jednog jedinog razloga ne želim da komuniciram sa Tihim.
Ja sam prošle godine kažnjen 2 puta, po 2 osnova.

Pod 1 zato što sam "koristio neispravan pribor". Oduzete su mi dve sektorske pobede i obrisani svi ulovi iz prvog kola.

Pod 2 zbog "nekorektnog ponašanja" -  zato što sam pred svima izjavio da je pravilnik glup. I dan danas ne bih umeo da smislim blažu reč za pravilnik u kome stoji da na predvezu  može biti samo jedan čvor (to bi značilo da pecamo bez udice pošto se jednim čvorom veže predvez za fly line). Tu se našla jedna osoba koja je to brže bolje zapisala, i prijavila me. I kažnjen sam sa 10eur u dinarskoj protivvrednosti. Kazna je uredno plaćena.

U srpskom jeziku i žargonu za takve osobe postoji više izraza - cinkaroš, doušnik, potkazivač, taster, drukara,....
A ja takve izbegavam i sa njima uglavnom nemam o čemu da razgovaram. Tj takve preskačem i zaobilazim.
U širokom luku...

emporio djuzini

Senior member
Učlanjen(a)
21.07.2010.
Broj reagovanja
0
Forum postoji za iznosenje licnih misljenja!!!

Pravila takmicenja donose klubovi uz postovanje opstih pravilnika i statuta SSRS.

Sledi se primer FIPS, ali neke stvari nacionalni savezi uredjuju po svom, kako je vec spomenuo Sale Zupa.

Posto nasim pravilnikom nije dozvoljen indikator, a po fipsu, kako kaze gospodin Milan Martic neki esplicitno nisu zabranjeni,
i samim tim su dozvoljeni, klubovi i sekcije ZMK SSRS, su vecinom odlucili da bilo koji indikator ne bude dozvoljen.

PRAVILA SU TAKVA I MORAJU SE POSTOVATI!

S druge strane, iz proslogodisnje lige i problema koje smo imali, zbog nejasnoca u pravilniku i stvari koje mogu dvojako da se tumace, resili smo da te zloupotrebe svedemo na minimum.

TRAZENJA RUPA U PRAVIULNIKU BICE I OVE GODINE, JER JE TO NEKOM U KRVI.
NEKO BEZ PODRIVANJA IZGLEDA NE MOZE.

PROSLE GODINE IMALI SMO DVA PROBLEMA:
INDIKATOR KOJI NIJE "EKSPLICITNO" ZABRANJEN, TZV. MITIN BRK!
I
BLOOD WORM, KOJI JE BIO ZABRANJEN, SVI SU ZNALI, CAK I GOSPODIN MILAN MARTIC,
ALI TO SE NEGIRA
I KRIVICA SVALJUJE NA SUDIJU SALETA VUCKOVICA, KOJI JE KOREKTNO OBAVIO SVOJ POSAO,
NIJE VIDEO KOJI JE MAMAC KORISTIO GORE POMENUTI TAKMICAR.

ISPALO JE DA SU SVI BILI NEOBAVESTENI OSIM NASEG SAMPIONA

ALI TRAGOVI DA JE I ON BIO UPOZNAT SA ZABRANOM KORISCENJA BLOOD WORMA
POSTOJE NA OVOM FORUMU
evo screen shota

Screenshot_2016_04_01_15_49_48.png
[/url]
image hosting gif[/img]

tokom takmicenja koristio je blood worm SA EXTRUDED SILIKONOM, KOJI NIJE ZABRANJEN PO FIPSU
jer je bio neobavesten ili zbog tumacenja da taj dodatak muvi nije eksplicitno zabranjen.

izgleda da se extended body nije odnosio na blood worma nego samo na may fly i neke vrste kamenjarki!!!

IZGLEDA DA JE SVIM TAKMICARIMA I KLUBOVIMA JASNO STA MOZE STA NE MOZE JEDINO POJEDINAC PODRIVA CEO SISTEM!

UZ NOVI PRAVILNIK KOJI CE MORATI DA SE POSTUJE, PREDSTAVNICI KLUBOVA I SEKCIJA UZ KONSULTACIJE SA SUDIJOM VUCKOVICEM IZRADICE LISTU NEDOZVOLJENIH MUSICA, SA FOTOGRAFIJAMA ISTIH, DA NEKO NE BI TUMACIO DA "EKSPLICITNO" NISU ZABRANJENE, A SAMIM .........
KLUBOVI CE DOSTAVITI SVOJIM TAKMICARIMA, A SUDIJA MERACIMA KONTROLORIMA...

POZDRAV

P.S.

image hosting gif

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Vlado nije mi jasna jedna stvar? Sto lepo ne usaglasite Pravilnik sa Fipsovim sto bi svaki normalan covek uradio pa nek svako peca sa federima I brkovima pa kom opanci kom obojci? Tako ce te vezbati I po pravilniku I bicete ravnopravni na takmicenjima koja su pod pokroviteljstvom FIPS-a. Meni je nakaradnije da mi izmisljamo neka nasa NOVA pravila nego da svi pecaju sa brkovima. Ako nisam u pravu onda jbg.

Vrh Dno