MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2016

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Mix otpada posto se keze na slici obadvojica. Tihi ti si stari gnjurac da nisi capio stap Miti pod vodom I isekao mrezicu na meredovu? Priznaj lepo ko covek :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci vidi gnjurca voda mu do kolena. Onda je Zakula :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Eno moram da ispravljam na Musicaru prekrstise te da si nastupao za Neru. Ja vicem nije on Nercik iz Nere vec Komirani iz Kome Lazarevac. Nema na cemu matori :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tihi vidim ja da mi mozak radi 5 svetlosnih godina ispred tvog pa cu morati da pocnem da ti crtam. Da ne bi baba bila kriva. Znas sta je list Musicar? E tamo su objavilu tekst o Ligi I naveli da si drugoplasirani I da si nastupao za Neru Bela crkva. Trazio sam da se ispravi. Jesi sad skontao? Losa ti cirkulacija krv pumpa samo u djoku nista u mozak.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Tako je vec bolje...  :D

Maricu tebe uzimam za PR Kome iz Lazarevca...  :tbumb:

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Ako pratite dugorcniju prognozu trebalo bi da razmisljate o pomeranju takmicenja na Visocici za sedam dana. Tri ili cetri dana kise pocetkom maja znace vrlo visok vodostaj narednih nedelju a mozda i vise dana. Sliv jos je iznad Vrela poprilican a jedna nocna kisa od par sati zna da zamuti i podigne vodu u narednih dan ili dva a kamo li nedelju dana jakih kisa.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Rekoh ja da se pomeri ali nisu mogli vec su termini dogovoreni tako da ja ostadoh da ne ucestvujem.

Vrh Dno