Kako bi bilo dobro da moze tako...sasats je napisao(la):eko, lako se moze resiti problemkoliko klubova ucestvuje u takmicenju? ima bar 5-6 ? podelite na svaki po 4-5 hiljada i imenujte zajednickog trenera
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Kako bi bilo dobro da moze tako...sasats je napisao(la):eko, lako se moze resiti problemkoliko klubova ucestvuje u takmicenju? ima bar 5-6 ? podelite na svaki po 4-5 hiljada i imenujte zajednickog trenera
![]()

nije im dovoljno sto si samofinansirajuci takmicar i sto dinar ne potrose na tebe ...nego ti izmisljaju uslove . treba ti trener ciju licencu oni izdaju i koja slucajno kosta 25000 . zasto nije neka simbolicna cena kada je sve tako kako je?eko je napisao(la):Od tog saveza nismo dobili ni dinar kad smo hteli na svetsko a svake godine trazi nesto novo, umesto da unapredjujemo sport oni nas na taj nacin gase ...
Pecamo na tri rijeke a od te tri da bi se takmicio moram na dve da platim jos plus dnevne dozvole a obavezna mi je jos i republicka dozvola.
Ovo zaista deluje mi smijesno i kao sto kaze sasats nebi me cudilo da u buducnosti traze nam sve nabrojano.