MUSICARSKA LIGA ZMK SSRS 2017

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
eko, lako se moze resiti problem  ;) koliko klubova ucestvuje u takmicenju? ima bar 5-6 ? podelite na svaki po 4-5 hiljada i imenujte zajednickog trenera  :tbumb:
Kako bi bilo dobro da moze tako... :)

Sent from my iPad using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
znaci moraju svi da se izuju po 25 crvenih? dobro je dok je tako . dok ne pocnu da traze da imate i fizioterapeuta , vozaca , kafe kuvaricu sa licencom .... gde god da se okrenes svi hoce da te opljackaju , cak i u ribolovu  :doh:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Klasicno pedersko punjenje budzeta. Ti propisi su prepisani garant. Ne mogu da razumem da neko normalan trazi trenera za pecanje.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Od tog saveza nismo dobili ni dinar kad smo hteli na svetsko a svake godine trazi nesto novo, umesto da unapredjujemo sport oni nas na taj nacin gase ...

Pecamo na tri rijeke a od te tri da bi se takmicio moram na dve da platim jos plus dnevne dozvole a obavezna mi je jos i republicka dozvola.

Ovo zaista deluje mi smijesno i kao sto kaze sasats nebi me cudilo da u buducnosti traze nam sve nabrojano.

dzolix

Full member
Učlanjen(a)
24.02.2016.
Broj reagovanja
0
Zna li ko kako je kod ostalih reprezentacija i u njihovim klubovima  Ceha Amerikanaca francuza npr ,,,Vi sto ste takmicari mozda se i znate pa pitajte ali normalno je da ako je sport klubski i ako imaju lige onda bi svaki klub pa makar to i bio ribolov koji je ako je takmicarski znaci sportski  i reprezentacija trebala da ima trenera kao nekoga ko predstavlja ,rukovodi ,odgovara potpisuje donosi neke vazne odluke,,, ako nece drzava da pomogne trazite neke sponzore ,firme i sl da oni pomognu

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
eko je napisao(la):
Od tog saveza nismo dobili ni dinar kad smo hteli na svetsko a svake godine trazi nesto novo, umesto da unapredjujemo sport oni nas na taj nacin gase ...

Pecamo na tri rijeke a od te tri da bi se takmicio moram na dve da platim jos plus dnevne dozvole a obavezna mi je jos i republicka dozvola.

Ovo zaista deluje mi smijesno i kao sto kaze sasats nebi me cudilo da u buducnosti traze nam sve nabrojano.
nije im dovoljno sto si samofinansirajuci takmicar i sto dinar ne potrose na tebe ...nego ti izmisljaju uslove . treba ti trener ciju licencu oni izdaju i koja slucajno kosta 25000 . zasto nije neka simbolicna cena kada je sve tako kako je?
daleko bilo sta se desava . i posle se pitamo sto smo propali i sto smo najgori . sve sam parazit i grebator . setili se kako i u ribolovu da namaknu neku paru

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
E moj pavijane ne pricam ja zbog sebe jebe se meni i za Savez i za Ligu ali ti indijanac si reprezentativac i hoces ove godine na Svetsko.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ti si pavijan koji ne konta sta sam napisao. Savez je uslovljen sto se ovoga tice. Moja kritika je usmerena na pedere iznad njih. Jer koliko ja znam to nije bila njihova ideja.

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Mora li taj trener da bude specijalizovan za musicarska takmicenja ili ne? Nije mo logicno da za sve grane sportskog ribolova bude jedan trener

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
130
Taman krenuli da valja i odmah neki kamen spoticanja.
Ni za ovo nisam znao da sledece godine trener mora biti specijalizovan samo za musicarenje...

Vrh Dno