Goci je zaista zalutao na ovaj forum i u društvo mušičara. On je tipičan predstavnik iskompleksiranih korisnika varaličarskog pribora, kojima smeta kamen od 200 kg na srcu, što postoji grupa sportskih ribolovaca koji ne priznaju njegov primarni hobi za naročitu veštinu.
Koliko li je puta doživeo susret sa moćnim mušičarima, koji na njegovu tehniku ne obraćaju pažnju i ne zanima ih ni 1 %, pa je ovako raspamećen? Prolaze pored njega, kao pored žbunčića koji samo smeta. A, zamislite, na nas mušičare svi normalni posetioci reke obrate pažnju i sa poštovanjem nas posmatraju.
Naravno, nisu svi korisnici varalica ljubomorni kao Goci, ali i takvih ima baš dosta. To je veliko zlo, koje ubrzano nestaje pod novim mušičarskim talasom koji ih u ovom trenutku davi i čini veoma nervoznim.
Ja sam osnivao i mušičarsku i (par meseci kasnije) varaličarsku sekciju u svom udruženju ribolovaca. U početku su te dve sekcije bile bratske, dok se nisu pojavili "gociji". Čak su varaličari učestvovali na prvoj izložbi mušica, koja je u stvari, bila izložba mušica i varalica.
Kratko je trajalo mušičarsko-varaličarsko bratstvo zbog ogroooomne razlike u pristupu sportskom ribolovu i sve veće ljubomore koja se pojavila među nekim varaličarima zbog postojanja uzvišenog stila, filozofije i tehnike koja se zove mušičarenje.
Varaličaru, vrati se na varaličarske forume!
Predlažem administratoru da upozori varaličara i da ga sledeći pod banuje zbog vređanja mušičarenja. Znam da je Goci blizak novom administratoru, ali da je bilo ko drugi napisao "Cenim da bi Hitler bio extra mušičar." bio bi smesta izbačen sa ovog sajta- zauvek.