Musicarska sekcija

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
Osnovao bih Musicarsku sekciju (ili udruzenje).
Sta mi je sve potrebno i kako , da bih skratio sebi muke.
Vazno mi je da musicarska sekcija ili udruzenje bude odvojena tj. samostalna od ribolovackog udruzenja koje vec postoji.
Molim za pomoc.
Hvala

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
I ja mučim istu muku. U udruženju ne nailazim na razumevanje za formiranje sekcije. Moraće to da bude neka samostalna organizacija kao klub ili nešto već...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Sekcija mora da bude osnovana u okviru nekog već postojećeg sportskog ribolovačkog kluba. Tako smo i mi ovde u Beogradu osnovali sekciju pre nekih 5-6meseci. Mislim da je potrebno da se skupi 5 članova kluba, koji žele da osnuju sekciju obaveste o tome upravu kluba i izglasaju predsednika sekcije. Tako smo barem mi uradili.
Ako sam nešto preskočio nadam se da će me kolege iz Niš(a) ispraviti pošto je njihova sekcija valjda najstarija u Srbiji.
Ako hoćeš da osnivaš klub to je već prilično veliko zajebavanje treba ti za početak PIB, oko 25000 din za registrovanje kluba, i valjda minimum 15 članova. Otprilike procedura je kao da osnivaš političku partiju. :wacko:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
100ka je napisao(la):
Sekcija mora da bude osnovana u okviru nekog već postojećeg sportskog ribolovačkog kluba. Tako smo i mi ovde u Beogradu osnovali sekciju pre nekih 5-6meseci. Mislim da je potrebno da se skupi 5 članova kluba, koji žele da osnuju sekciju obaveste o tome upravu kluba i izglasaju predsednika sekcije. Tako smo barem mi uradili.
Ako sam nešto preskočio nadam se da će me kolege iz Niš(a) ispraviti pošto je njihova sekcija valjda najstarija u Srbiji.
Ako hoćeš da osnivaš klub to je već prilično veliko zajebavanje treba ti za početak PIB, oko 25000 din za registrovanje kluba, i valjda minimum 15 članova. Otprilike procedura je kao da osnivaš političku partiju. :wacko:

Partije se lakše osnivaju :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sekciju u okviru nekog ozbiljnog udruženja ribolovaca nije teško formirati, ali u malim mestima je to nemoguće. Mislim da je osnivanje kluba moguće i sa manje problema i treba se raspitati u bilo kom klubu (šahisti, streljaštvo, klub starosedelaca...bilo šta).
Pre nego što sam osnovao mušičarsku sekciju u Nišu (početak 1997.), postojala je ista takva u Valjevu. Tako je pisalo u novinama i izašla je njihova slika. Dakle, nismo najstariji u Srbiji.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Miksere i moje udruženje je ozbiljna organizacija iako je u malom mestu. Problem je to što vrlo mali broj ljudi pokazuje interesovanje za ovaj vid ribolova. Nas nekoliko pored ovoliko plovkaroša teško da moše da dođe do nekog izražaja. Postoji verovatnoća ipak da sa varaličarima napravimo neku mešovitu sekciju, nekog mutanta :doh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Sviđa mi se ideja o mešovitoj sekciji, naročito ako imate problema da se sakupite. I krajnje je vreme da se prevaziđe veštački jaz između varaličara i mušičara. To su neki uobraženi mušičari pre 10-20 stvorili pričajući kako je mušičarenje vrhunac sportskog ribolova i svi ostali im nisu ni do kolena. Rasistička teorija. Cenim da bi Hitler bio extra mušičar.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Goci je zaista zalutao na ovaj forum i u društvo mušičara. On je tipičan predstavnik iskompleksiranih korisnika varaličarskog pribora, kojima smeta kamen od 200 kg na srcu, što postoji grupa sportskih ribolovaca koji ne priznaju njegov primarni hobi za naročitu veštinu.
Koliko li je puta doživeo susret sa moćnim mušičarima, koji na njegovu tehniku ne obraćaju pažnju i ne zanima ih ni 1 %, pa je ovako raspamećen? Prolaze pored njega, kao pored žbunčića koji samo smeta. A, zamislite, na nas mušičare svi normalni posetioci reke obrate pažnju i sa poštovanjem nas posmatraju.
Naravno, nisu svi korisnici varalica ljubomorni kao Goci, ali i takvih ima baš dosta. To je veliko zlo, koje ubrzano nestaje pod novim mušičarskim talasom koji ih u ovom trenutku davi i čini veoma nervoznim.

Ja sam osnivao i mušičarsku i (par meseci kasnije) varaličarsku sekciju u svom udruženju ribolovaca. U početku su te dve sekcije bile bratske, dok se nisu pojavili "gociji". Čak su varaličari učestvovali na prvoj izložbi mušica, koja je u stvari, bila izložba mušica i varalica.
Kratko je trajalo mušičarsko-varaličarsko bratstvo zbog ogroooomne razlike u pristupu sportskom ribolovu i sve veće ljubomore koja se pojavila među nekim varaličarima zbog postojanja uzvišenog stila, filozofije i tehnike koja se zove mušičarenje.
Varaličaru, vrati se na varaličarske forume!
Predlažem administratoru da upozori varaličara i da ga sledeći pod banuje zbog vređanja mušičarenja. Znam da je Goci blizak novom administratoru, ali da je bilo ko drugi napisao "Cenim da bi Hitler bio extra mušičar." bio bi smesta izbačen sa ovog sajta- zauvek.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Goci je napisao(la):
Koj si ti pacijent...  :doh:
Ja sam mušičar- pacijent, a ti si varaličar- genije. :doh:
Samo, ja bih rekao da je ovo sajt za pacijente poput mene, a za tebe ima genijalnih sajtova o varaličarenju, na kojima je pljuvanje mušičarenja dobrodošlo.
Nego, da ne misliš ti da sam ja mušičar-pacijent, a ti varaličar-doktor? :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
uživač je napisao(la):
Tema... ???  Šta to beše?
To ti je tema, Uživač. Ti si napisao da ćeš da ukrstiš mušičare i varaličare, a ovde jasno vidiš kako to izgleda. :'(

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Vidim Mixe, ali mislim da uz malo više uvažavanja, poštovanja, razumevanja i dobre volje može i to. Na kraju krejeva videćemo pa šta bude ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ma mixic je samo tu da podjebava :))))))))))))

Cenim da bi Hitler bio extra mušičar. :whistle:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I jeste bio on ekstra MUSICAR,sve sto mu se naslo na putu stapkao je kao musicu... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Oko cega se vi prepirete BOZE ME SACUVAJ..... :p :p :p :p :p :p :p :p

Vrh Dno