musice za klena

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
forum je za komentarisanje pa bila u pitanju prodaja ili ne...

Npr. radim musice sam i ako mi netko kaze to ti je bezveze i neuredno ja nemam sta tu da uvrcem nosom ako je tako. Licno volim da ljudi daju kritiku na svaki moj rad i ne samo JAO KAKO SU SUPER  :blush: Strimere necu komentarisati jer ces opet biti zalostan  :blush:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja da budem iskren ako mota vise od deceniju i mota ovako onda mozda bolje da batali on to.Ne znam samo na koju foru je bio drugi u realistici ako ovako veze.

Druze evo ti musice za 80din a provereno su lovne,trajne a o izgledu ne bih pricao...Budi iskren pa priznaj dali je to isti rang?!

http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/flies

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
od njih sam vec uzimao i nemam zamerku,jesu lovne i realistika je ta.ali u mom slucaju mi smo eksperimentisali i pokazalo se lovno,na kraju nije problem i tako da se namota.

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
slazem se ali ima tema gde su musice pa tamo nije problem da se komentarise,ovde pokusavam nekom da pomognem, i da ako moze da zaradi.a sto se tice motanja potudicu se da dokazem u narednih nekoliko dana i da vas razuverim da covek zna da mota.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
jos jedn dobronameran savet, ne ide se ovde za neko nase proseravanje ali musicari su uglavnom dosta zahtevna klientela  ;) bilo to nekom milo ili ne...

Ako oces coveku da pomognes to je veoma lepo, plemenito I za to ti svaka cast ali to uradi na najbolji moguci nacin. Daj barem dobre fotke. Uslikaj jednu muvu da se jasno vidi na bar solidnom svetlu kako izgleda, daj opis, sta od materijala, udice itd. Ako ces da postavis cenu mora da po svemu bude jednaka konkurenci. Neces prijatelju mnogo pomoci ako mu prodajes musice za jednaku cenu za kakvu se prodaju npr, ove koje je kolega Crni prikazao. Lovne, uredne I jeftine. Sada za istu cenu da prodajes lovne ne bas uredne I malko skuplje.... :blush: Ako oces da mu pomognes samo napred, samo malo takticnije  ;) Nitko nije rekao da nisu lovne ali...malo razmisli ovo ovome. Mogli bi mi da budem svi fini I da cutimo I da hvalimo I da ti ovaj oglas stoji tu godinama I da se proda samo par musica. Sto to ne bi bilo malo bolje I da prodajete mnogo vise jer konkurenca je jaka. Sve ove kritike su samo dobronamerne verovo ti u to ili ne.

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Bumbare,
koliko god da sam proveo na ovom forumu , ni u jednom trenutku se nisam osetio ugrozenim prilikom konverzacija za stvari koje ne znam ili delimicno znam, a da momci sa foruma nisu bili korektni i dali prave odgovore na postavljeno pitanje.
Mali broj njih je ovde da sabotira , ali veruj mi Seb nije jedan od njih.
Sve sto te interesuje , pitaj ga i na najbolji nacin koji on zna ce ti objasniti.
Nemoj molim te da mislis da ga ja nesto sad branim ili da mu se stekam, decka nisam ni upoznao, ali svaki put kad sam nesto pitao na forumu , on se obratio sa najboljim mogucim odgovorom ( makar u mom slucaju ).
Primi svaki savet i kritiku dobronamerno , njima kad ih daju ne ide ni iz dzepa , ni u dzep.
Hvala Bogu , pa mozes da nadjes gomilu linkova sa komercijalnim musicama , koje se prave bas za prodaju i MORAJU , kazem MORAJU da zadovolje neke estetske norme!
Musicari koji ne prave svoje musice (pretezno pocetnici), gledaju da za sto manje para dodju do najbolje replike pravog isekta (Estetski lepe musice) i ni jedan od njih (tako i ja u pocetku) nisam hteo da kupim ofrlje navezane , koje lice kao da sam ih ja u tom vremenu , bez stege i bez adekvatnog materijala sklepao.
Izvini sto sam se ovoliko raspisao , ali ne zelim da ikoga ovde shvatis pogresno.
Mali broj tih sto sabotiraju cete napasti direktno , a ne reci kako nesto treba malo da popravis i da malo poradis na necemu.
Pozdravljam te, a kolegi reci da malo poradi na estetici svojih musica i ako ne sumnjam da su lovne.
P.S. Evo jedan link cvrcka kako treba da izgleda da bi ga prodao bez problema i za 120din. Pozz.
http://www.youtube.com/watch?v=uC0NSwwRXXo

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Znas sta prijatelju,ja bih bas voleo da kad nije problem namotate musice kao ove sa linka pa da vam ja posaljem i stegu i udice i materijale i sve i da lepo kupujem od vas musice i ne mucim se da vezujem sam  :D

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
ne,meni je samo krivo sto se ova tema ili rasprava vodi ovde,gde neko drugi ima da vidi negativne komentare i od prodaje nema nista.za komercijalne necu da komentarise.hvala puno na savetu i klipu.mozda je moja greska sto sam ove slike postavi jel sam mislio da je najbolja slia a ne da ce neko da gleda dali je lepo namotana ili ne.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Seb ti je lepo napisao da uglavnom pocetnici kupuju musice a to su uglavnom ljudi koji ne poznaju FT i nije lepo da im se samo zato uvaljuje sve i svasta po poprilicno visokoj ceni.Musice sa linka su proizvod dvodecenijskog rada sa policelonim tako da svaka imitacija osim sto je lepa na oko isto tako lovna,trajna i svaki deo na njoj je napravljen namenski sa razlogom a ne tek tako.

Eto necu vise da ti kvarim oglas ...

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
zasto mislis da bi nekom uvalio,da si napisao.ok nisu lose ima i bolje ja bi te pozdravio i kraj.a ne da citam tvoje misljenje.ko hoce da kupi dobice i nece se pokajati,ko nece  pozdravljam i to je to.prosto da prostije nemoze da bude.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pocinjem da mislim da ti nas sve malo ovde vozas...Naravno da uvaljujes jer prodajes nesto sto realno ne vredi ni 40din po ceni od 80din i to ljudima koji se ne razumeju u to sto kupuju.Ti ako neces da citas tudja misljenja onda nemoj ni da stavljas oglas za musice ovde nego lepo daj oglas u novinama.

Sto se lovnosti tice,lovi bez problema i "kuglica" od policelona probodena udicom bez icega vise  ;) 

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
tebi cu za 30 da dam.post si procenio da su lose.koliko komada zelis da ti posaljem.ne aj cu ti poloni jedno 20,i ona 3 strimera.pa da budes srecan.moze

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja druze ovo i da mi poklonis ne bi' stavio na tipet  :smoke: Imam ja svoje neke smotuljke nesto dobijem od prijatelja i meni je to dovoljno  :bye:

nenad bumbar

Junior member
Učlanjen(a)
24.01.2013.
Broj reagovanja
2
pa nemoj tako sad prijatelju,ja se nudim da ti poklonim ti neces.eto vidis kakav si ,ti neces ni za dzabe da uzmes.cccc

Vrh Dno