Bumbare,
koliko god da sam proveo na ovom forumu , ni u jednom trenutku se nisam osetio ugrozenim prilikom konverzacija za stvari koje ne znam ili delimicno znam, a da momci sa foruma nisu bili korektni i dali prave odgovore na postavljeno pitanje.
Mali broj njih je ovde da sabotira , ali veruj mi Seb nije jedan od njih.
Sve sto te interesuje , pitaj ga i na najbolji nacin koji on zna ce ti objasniti.
Nemoj molim te da mislis da ga ja nesto sad branim ili da mu se stekam, decka nisam ni upoznao, ali svaki put kad sam nesto pitao na forumu , on se obratio sa najboljim mogucim odgovorom ( makar u mom slucaju ).
Primi svaki savet i kritiku dobronamerno , njima kad ih daju ne ide ni iz dzepa , ni u dzep.
Hvala Bogu , pa mozes da nadjes gomilu linkova sa komercijalnim musicama , koje se prave bas za prodaju i MORAJU , kazem MORAJU da zadovolje neke estetske norme!
Musicari koji ne prave svoje musice (pretezno pocetnici), gledaju da za sto manje para dodju do najbolje replike pravog isekta (Estetski lepe musice) i ni jedan od njih (tako i ja u pocetku) nisam hteo da kupim ofrlje navezane , koje lice kao da sam ih ja u tom vremenu , bez stege i bez adekvatnog materijala sklepao.
Izvini sto sam se ovoliko raspisao , ali ne zelim da ikoga ovde shvatis pogresno.
Mali broj tih sto sabotiraju cete napasti direktno , a ne reci kako nesto treba malo da popravis i da malo poradis na necemu.
Pozdravljam te, a kolegi reci da malo poradi na estetici svojih musica i ako ne sumnjam da su lovne.
P.S. Evo jedan link cvrcka kako treba da izgleda da bi ga prodao bez problema i za 120din. Pozz.
http://www.youtube.com/watch?v=uC0NSwwRXXo