Polako, ljudi, odmah vas hvata nervoza. Svako iznosi svoje sargumente. Meni je najbolji Ron Thompson, jer mi se dobro pokazao, nekome se pokazao 3M, idemo dalje.... Teško je odrediti najbolju strunu, jer tako nešto, najverovatnije, ne postoji. Preostaje nam samo da ratujemo svojim argumentima i iskustvima, što nikome ne može naneti zlo, jer inspiriše korisnike mušičarskih konaca da što više pišu.
Interesantno je ovo što je računao Rodafly. Ron Thompson košta 10, a, na primer, Cortland 555, 50 eura. Međutim, nije Cortland 5 puta skuplji. Kao korisnik i jednog i drugog konca, izračunaću kolika je realna razlika.
Cortlsand 555 sam koristio 4 meseca (a i tad sam se mučio) dok nije potpuno propao od svsakodnevne i svakojake eksploatacije.
Ron Thompson sam kupio 2003. i još ga svakodnevno koristim. Sve to vreme on se podjednako ponaša i još nije za bacanje.
Matematika kaže da će RT trajati najverovatnije 15 puta duže od Cort.555. Kada uzmemo u obzir da je 5 puta jeftiniji, dobijamo da je
75 puta bolji. Tome u prilog ide i moje iskustvo da je od samog starta u svim osobinama čak i kvalitetniji.
Ovo je veoma prosta i potpuno tačna računica.
Jednom rečenicom:
Ron Thompson je čak 75 puta bolji od nekih veoma istaknutih mušičarskih konaca.
Meni bi bilo dovoljno i da je 2 puta bolji. Ovako, nema nikakve dileme.