Najbolji stapovi za musicarenje

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nadam se da ce bar sledeca sezona da bude za nijansu bolja od ove,bogami,ove godine je kisa pala za naredne 4 ili 5,tako da se nadam,a i voleo bi da nam leto '15 bude normalno  :'(

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Gruja je napisao(la):
Ovo pitanje mi je nekako najpribliznije pitanju ''Koje je VOZILO najbolje? " Sta odgovoriti na ovo? Da li mislis na najbrze, najcvrsce, najekomicnije i td i td...Da li biras izmedju vozila sportske, putnicke, teretne ili neke druge klase...Na kraju krajeva i kombajn je vozilo :-D Tako da pre nego li ovo pitas, moras da navedes brdo stvari kao npr vrsta i velicina ribe koju lovis, tereni na koje bi lovio, potrebna duzina izbacaja kanapa i td, a onda koji bi stap za to otprilike bio najpozeljniji :) Mislim da je na ovo mislio Bojan samo ga mrzelo da kuca kad te pitao za godine :) :)
  tako sam i ja imao nedoumicu šta da kupim druže sve dok nisam otišao u prodavnici i objasnio prodavcu šta ocu. Hteo sam štap sa kojim ću da lovim pastrmku na našim i Austrijskim vodama tako dašak dobio preporuku od kupca orvis  clearwater No 5 što sam dosta zadovoljan tim stapom uz njim sam kupio i čekr orvis clearwater larve arbor II  i plivajuću strunu clearwater No 5

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
nije tajna druze sve skupa stap 300eu cekrk 85eu i plivajuca struna 50eu=435 eu sa garancijom od 25 god a sad planiram da uzmem helios2 8ili 9-ku videcu

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
da za nju. a i planiram sledece sezone do kanade da skoknem tamo gde sam kupio stap covek svake godine ponudio mi da podjem snjim ali ako sve bude kako treba i odvojim vremena

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
152
Clearwater - 300e ...  :eek: ... bas jaka cena!

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Za te pare može da se uzme ORVIS HYDROS koji je po mom skromnom mišljenju daleko bolji od pomenutog CLARWATER

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Mladja85 je napisao(la):
Za te pare može da se uzme ORVIS HYDROS koji je po mom skromnom mišljenju daleko bolji od pomenutog CLARWATER
druze misljenje i stvar ukusa je sasvim drugo a najbolji je onaj stap koji drzis u ruke i lovis njime a od boljeg uvek ima bolje i uvek ce biti

Vrh Dno