black panther
Hero member
Nadam se da ce bar sledeca sezona da bude za nijansu bolja od ove,bogami,ove godine je kisa pala za naredne 4 ili 5,tako da se nadam,a i voleo bi da nam leto '15 bude normalno :'(
tako sam i ja imao nedoumicu šta da kupim druže sve dok nisam otišao u prodavnici i objasnio prodavcu šta ocu. Hteo sam štap sa kojim ću da lovim pastrmku na našim i Austrijskim vodama tako dašak dobio preporuku od kupca orvis clearwater No 5 što sam dosta zadovoljan tim stapom uz njim sam kupio i čekr orvis clearwater larve arbor II i plivajuću strunu clearwater No 5Gruja je napisao(la):Ovo pitanje mi je nekako najpribliznije pitanju ''Koje je VOZILO najbolje? " Sta odgovoriti na ovo? Da li mislis na najbrze, najcvrsce, najekomicnije i td i td...Da li biras izmedju vozila sportske, putnicke, teretne ili neke druge klase...Na kraju krajeva i kombajn je vozilo :-D Tako da pre nego li ovo pitas, moras da navedes brdo stvari kao npr vrsta i velicina ribe koju lovis, tereni na koje bi lovio, potrebna duzina izbacaja kanapa i td, a onda koji bi stap za to otprilike bio najpozeljnijiMislim da je na ovo mislio Bojan samo ga mrzelo da kuca kad te pitao za godine
![]()
![]()
Za stuju?acko23 je napisao(la):8ili 9-ku videcu
...i posle 10 dana se vratis kuci i gle cuda: nemas stap!!black panther je napisao(la):za te pare moz se lepo letuje u grcku jedno deset dana![]()
![]()
druze misljenje i stvar ukusa je sasvim drugo a najbolji je onaj stap koji drzis u ruke i lovis njime a od boljeg uvek ima bolje i uvek ce bitiMladja85 je napisao(la):Za te pare može da se uzme ORVIS HYDROS koji je po mom skromnom mišljenju daleko bolji od pomenutog CLARWATER
moze druze a moze i jedno i drugoblack panther je napisao(la):za te pare moz se lepo letuje u grcku jedno deset dana![]()
![]()
Gruja je napisao(la):...i posle 10 dana se vratis kuci i gle cuda: nemas stap!!
Onda kupi neki od 20-30 e dok ne nadjes nesto adekvatnoGruja je napisao(la):...i posle 10 dana se vratis kuci i gle cuda: nemas stap!!
jel druze jel te buni cena ili se moze naci za jevtinije pare?falco je napisao(la):Clearwater - 300e ...... bas jaka cena!