Najbolji stapovi za musicarenje

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Može da se nadje za manje para, a po mom mišljenju i bolji štap kao što sam rekao HYDROS je isto što i HELIOS samo sa slabijom opremom ( provodnici, držač čekrka i pluta )

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
A evo ovde imaš i cene http://www.orvis.com/clearwater-freshwater-rods

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
jel druze jel te buni cena ili se moze naci za jevtinije pare?

Gde si ga uzeo i meni se cini skup , ja imam clearwater stariji model #5 mid flex i mislim da si uzeo jako lep stap po meni su stvarno dobri za taj novac  :tbumb:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
u austriji druze po porudjbini sad cu da uslikam cene pa da ne ispada da lazem sa porudjbinom me kostao 300eu

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Nema boljeg štapa od onog koji imaš i na koji loviš, dzaba ti bilo koji štap i od 1000 eura ako ti samo stoji i kupi prašinu  :tbumb:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Za aus je u redu cena sad mi je jasno verujm da je toliko jer sam i ja neke stvari uzimao i nisu nimalo jeftini , ali oko izbora stapa nisi pogresio stapovi im imaju zivost  :tbumb:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
2
Evo Haris prodaje HIDROS-a za 170 e,stap kao nov  :doh:. Samo strpljenja,a ima izbora na oglasima i bice ih  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Nisam bas siguran da je hydros isto sto Helios samo sa jeftinijom opremom....mom prijatelju su dva pukla prilikom bacanja bez da su prethodno bili osteceni. Kupio novog i posto bese pod garancijom kad mu ovaj prvi puko dobije novog i opet isto sranje....razocaro se nacisto...onda se zaljubio u mog heliosa pa sam mu ga ja prodao i kaze nebo i zemlja razlika....Heliosa ne bi sads menjao za nista drugo a probao je sto cuda stapova, odlican musicar u praksi i takodjer flycaster .... mnogi su tvrdili da je acces isto sto i Helios ali sa jeftinijom opremom ali nije mada je izuzetno jak i dobar stap.  Ko god kupi Orvis nje se zezno jer njihova garancija jemTOP.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Mafke Fly je napisao(la):
Evo Haris prodaje HIDROS-a za 170 e,stap kao nov  :doh:. Samo strpljenja,a ima izbora na oglasima i bice ih  :smoke:

Stvarno fin stap odmah bi ga uzeo za male stuke kod mene idealan, ali kes stvara problem  :D

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
evo garancije
DSC06285.JPG
a evo i cene
DSC06288.JPG
DSC06287.JPG

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sebastian je napisao(la):
Nisam bas siguran da je hydros isto sto Helios samo sa jeftinijom opremom....mom prijatelju su dva pukla prilikom bacanja bez da su prethodno bili osteceni. Kupio novog i posto bese pod garancijom kad mu ovaj prvi puko dobije novog i opet isto sranje....razocaro se nacisto...onda se zaljubio u mog heliosa pa sam mu ga ja prodao i kaze nebo i zemlja razlika....Heliosa ne bi sads menjao za nista drugo a probao je sto cuda stapova, odlican musicar u praksi i takodjer flycaster .... mnogi su tvrdili da je acces isto sto i Helios ali sa jeftinijom opremom ali nije mada je izuzetno jak i dobar stap.  Ko god kupi Orvis nje se zezno jer njihova garancija jemTOP.

I to je tacno Seb helios je bolji stap od hydrosa samim tim sto je noviji model i inovativniji  :tbumb:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
acko23 je napisao(la):
jel druze jel te buni cena ili se moze naci za jevtinije pare?
Konstatujem ... kataloska cena mu je 198$, sto je priblizno oko 150€. Onda se sasvim logicno namece da je 300€ jaka cena.
Uostalom, nije ni bitno, najvaznije je da te lepo sluzi i da si zadovoljan.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
evo garancije
DSC06285.JPG
a evo i cene
DSC06288.JPG
DSC06287.JPG

Dobro si i uzeo to ja kupujem u AoS-u tamo je jos skuplji  :doh: :http://www.aos.cc/shop-fly-fishing/fly-rods/single-handed-fly-rods/orvis-clearwater-5-765-fly-rod.html

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
ja sam dobio na kucnu adresu zato me kosta 300 sa postarinom i dostavom

Vrh Dno