Najbolji stapovi za musicarenje

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Može da se nadje za manje para, a po mom mišljenju i bolji štap kao što sam rekao HYDROS je isto što i HELIOS samo sa slabijom opremom ( provodnici, držač čekrka i pluta )

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
A evo ovde imaš i cene http://www.orvis.com/clearwater-freshwater-rods

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
jel druze jel te buni cena ili se moze naci za jevtinije pare?

Gde si ga uzeo i meni se cini skup , ja imam clearwater stariji model #5 mid flex i mislim da si uzeo jako lep stap po meni su stvarno dobri za taj novac  :tbumb:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
u austriji druze po porudjbini sad cu da uslikam cene pa da ne ispada da lazem sa porudjbinom me kostao 300eu

Mladja85

Junior member
Učlanjen(a)
26.06.2013.
Broj reagovanja
0
Nema boljeg štapa od onog koji imaš i na koji loviš, dzaba ti bilo koji štap i od 1000 eura ako ti samo stoji i kupi prašinu  :tbumb:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Za aus je u redu cena sad mi je jasno verujm da je toliko jer sam i ja neke stvari uzimao i nisu nimalo jeftini , ali oko izbora stapa nisi pogresio stapovi im imaju zivost  :tbumb:

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Evo Haris prodaje HIDROS-a za 170 e,stap kao nov  :doh:. Samo strpljenja,a ima izbora na oglasima i bice ih  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Nisam bas siguran da je hydros isto sto Helios samo sa jeftinijom opremom....mom prijatelju su dva pukla prilikom bacanja bez da su prethodno bili osteceni. Kupio novog i posto bese pod garancijom kad mu ovaj prvi puko dobije novog i opet isto sranje....razocaro se nacisto...onda se zaljubio u mog heliosa pa sam mu ga ja prodao i kaze nebo i zemlja razlika....Heliosa ne bi sads menjao za nista drugo a probao je sto cuda stapova, odlican musicar u praksi i takodjer flycaster .... mnogi su tvrdili da je acces isto sto i Helios ali sa jeftinijom opremom ali nije mada je izuzetno jak i dobar stap.  Ko god kupi Orvis nje se zezno jer njihova garancija jemTOP.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Mafke Fly je napisao(la):
Evo Haris prodaje HIDROS-a za 170 e,stap kao nov  :doh:. Samo strpljenja,a ima izbora na oglasima i bice ih  :smoke:

Stvarno fin stap odmah bi ga uzeo za male stuke kod mene idealan, ali kes stvara problem  :D

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
evo garancije
DSC06285.JPG
a evo i cene
DSC06288.JPG
DSC06287.JPG

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sebastian je napisao(la):
Nisam bas siguran da je hydros isto sto Helios samo sa jeftinijom opremom....mom prijatelju su dva pukla prilikom bacanja bez da su prethodno bili osteceni. Kupio novog i posto bese pod garancijom kad mu ovaj prvi puko dobije novog i opet isto sranje....razocaro se nacisto...onda se zaljubio u mog heliosa pa sam mu ga ja prodao i kaze nebo i zemlja razlika....Heliosa ne bi sads menjao za nista drugo a probao je sto cuda stapova, odlican musicar u praksi i takodjer flycaster .... mnogi su tvrdili da je acces isto sto i Helios ali sa jeftinijom opremom ali nije mada je izuzetno jak i dobar stap.  Ko god kupi Orvis nje se zezno jer njihova garancija jemTOP.

I to je tacno Seb helios je bolji stap od hydrosa samim tim sto je noviji model i inovativniji  :tbumb:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
152
acko23 je napisao(la):
jel druze jel te buni cena ili se moze naci za jevtinije pare?
Konstatujem ... kataloska cena mu je 198$, sto je priblizno oko 150€. Onda se sasvim logicno namece da je 300€ jaka cena.
Uostalom, nije ni bitno, najvaznije je da te lepo sluzi i da si zadovoljan.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
evo garancije
DSC06285.JPG
a evo i cene
DSC06288.JPG
DSC06287.JPG

Dobro si i uzeo to ja kupujem u AoS-u tamo je jos skuplji  :doh: :http://www.aos.cc/shop-fly-fishing/fly-rods/single-handed-fly-rods/orvis-clearwater-5-765-fly-rod.html

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
ja sam dobio na kucnu adresu zato me kosta 300 sa postarinom i dostavom

Vrh Dno