black panther
Hero member
Pa za stotinak $ mislim da moze nesto ''solidno'' da se nadje...sebastian je napisao(la):Ako moze kolega da ti sta donese prvo vidi koliko mozes da se istegnes financiski...

Pa za stotinak $ mislim da moze nesto ''solidno'' da se nadje...sebastian je napisao(la):Ako moze kolega da ti sta donese prvo vidi koliko mozes da se istegnes financiski...
simpson H je napisao(la):Ni ovo nije tacno, Hydros i Helios su stapovi iste generacije, pojavili su se istovremeno u razmaku od par dana.
simpson H je napisao(la):Ovo definitivno nije tacno. Hydros i Helios su samo tehnoloski slicni, po koriscenim materijalima, i stvarno nemam pojma kako se kod nas to odomacilo da su u pitanju isti stapovi samo sa jeftinijom opremom?
druže štapa nema ali ima ćerka hydros i 3d kanapa od hydrosnikola renegade je napisao(la):Zasto hidrosa nema u sadasnjem katalogu Orvisa ???
Misliti i cvece brati, nije isto[emoji1]maric je napisao(la):Ja ne znam ali mislim da je razlika u blanku Heliosu i Hidrosa mala ali je oprema skuplja na Heliosu..Helios #5 je bio bruka od stapa i zao mi je sto ga ne kupih od Simpsona kad mi je nudio za smesan kes jbg![]()
sebastian je napisao(la):Ne, ne bi trebao da plati nista mada moj savet je da baci ambalazu tako ako se slucajno nadje neka budala na domacoj granici da ga ne davi....ja sam iz usa donio nov kombinezon Simms G4 ...uglavnom kupio sam tamo za skoro 1000$ opreme i nitko me nije ni pomiriso... Znam i za slucajeve koji su cesto isli i donosili sta takvo od opreme pa isto ih nitko nije davio.....samo racun nek nitko ne vidi i abalazu... Ako moze kolega da ti sta donese prvo vidi koliko mozes da se istegnes financiski...
simpson H je napisao(la):Misliti i cvece brati, nije isto[emoji1]