Najbolji stapovi za musicarenje

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Mozes ok cekrk mada ti je moj savet da juris preko e-bay pa capis nesto na licitaciji pa ti on uzme I donese

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ne volim to preko e-bay da kupujem,pravo da ti kazem nisam upucen ni kako ide procedura,a znam da ima i besplatne dostave...videcemo...  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Ni ovo nije tacno, Hydros i Helios su stapovi iste generacije, pojavili su se istovremeno u razmaku od par dana.

Mislio sam da je helios noviji ali nisam bio siguran  , verujem za informaciju Bojane

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Ovo definitivno nije tacno. Hydros i Helios su samo tehnoloski slicni, po koriscenim materijalima, i stvarno nemam pojma kako se kod nas to odomacilo da su u pitanju isti stapovi samo sa jeftinijom opremom?

Zasto hidrosa nema u sadasnjem katalogu Orvisa  ???

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
152
Ne proizvodi se vise. Ne zato sto je prodaja lose isla, nego verovatno iz "taktickih" razloga.  ???

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ja ne znam ali mislim da je razlika u blanku Heliosu i Hidrosa mala ali je oprema skuplja na Heliosu..Helios #5 je bio bruka od stapa i zao mi je sto ga ne kupih od Simpsona kad mi je nudio za smesan kes jbg  :(

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
nikola renegade je napisao(la):
Zasto hidrosa nema u sadasnjem katalogu Orvisa  ???
druže štapa nema ali ima ćerka hydros i 3d kanapa od hydros

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Ja ne znam ali mislim da je razlika u blanku Heliosu i Hidrosa mala ali je oprema skuplja na Heliosu..Helios #5 je bio bruka od stapa i zao mi je sto ga ne kupih od Simpsona kad mi je nudio za smesan kes jbg  :(
Misliti i cvece brati,  nije isto[emoji1]

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
270
Mene interesuje koliko moze da se razlikuje cena u opreimi kod ta dva stapa?

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
cekrci su za hydrosa od 235 pa do 319 eu a kanap 95 eu a za heliosa 2 ima samo stap  kosta 989 eu a helios spey 1065 eu

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sebastian je napisao(la):
Ne,  ne bi trebao da plati nista mada moj savet je da baci ambalazu tako ako se slucajno nadje neka budala na domacoj granici da ga ne davi....ja sam iz usa donio nov kombinezon Simms G4 ...uglavnom kupio sam tamo za skoro 1000$ opreme i nitko me nije ni pomiriso... Znam i za slucajeve koji su cesto isli i donosili sta takvo od opreme pa isto ih nitko nije davio.....samo racun nek nitko ne vidi i abalazu... Ako moze kolega da ti sta donese prvo vidi koliko mozes da se istegnes financiski...

Meni je seka donela cabela's kombinezon i hip-pack niko joj nije proveravao stvari  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Pa ovaj moj drugar,sudeci po tome koliko je ''lep'' ima odma da zapadne carinicima za oko  :yeswink: :doh:

Vrh Dno