Napustio na Sklopocija, barem NIJE umro ko Miksic :)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Sjekloca je napisao(la):
rijec.... mada, na rijeci se ne placa porez... :D :D :D

Sad te imam tico stara & debela. RIJEC, RIJECI, znaci ti definitivno SIJECES drva.

Da li ces i ti da se prikljucis bratu Marvi, ako osnuje novi musicarski sajt, i time omogucis Miksicu ostanak na ovom sajtu, ili ces da nastavis punim jedrima po .org ?

Pedjabg, ja se zajebavam na ovom forumu, i nisam bitan, ali me tvoj post stvarno jako zbunjuje? U cemu je stos, jel se konstatacija odnosi i na tebe? Ja znam da si ti napustio ovaj sajt, da li si to ti i napisao ili se to samo dalo zakljuciti iz tvojih poruka? Ne, nisam u fazonu da te podjebavam, cisto sam zbunjen. Izvinjavam se, na ozbiljnim mislima, ja se ovde samo zajebavam i NE bih trebao da pisem ista smisleno...

Sraramanucijo draga, NISI umro, a kako stvari stoje, NECES, barem NE uskorije vreme. Posto si zivesan i zdravesan, mogao bi da pojasnis malo tvoje globalno zivotno iskustvo i da mi mladi nesto naucimo od tebe?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je napisao(la):
Mada, iskreno, nesto mi se nije vracalo, al kad se setim da je Miks obecao da bi on otisao s foruma samo da nije siguran da cu ja skoro otici. Pa eto, ja se vratio da vidim koliko vazi rijec.... mada, na rijeci se ne placa porez... :D :D :D
Mislim da sam napisao da bih napustio forum, kada ne bih verovao da će to uskoro uraditi ljudi koji se loguju pod imenom  Sjekloca. Strpljiv sam. Kad mogu da čekam da prođe zima, mogu i da čekam da se Sjekloca priključi svom jatu.
Inače, Piromane, ima onih koji seku, sjeku, sijeku, ali i seču drva.

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Dragi i puno sapaceni Miksicu,

NEradi se u toj prici o secenju drva, vec o secenju drva na Altini. Tamo NIKO ne sece, niti secuva drva...

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
piroman je napisao(la):
Pedjabg, ja se zajebavam na ovom forumu, i nisam bitan, ali me tvoj post stvarno jako zbunjuje? U cemu je stos, jel se konstatacija odnosi i na tebe? Ja znam da si ti napustio ovaj sajt, da li si to ti i napisao ili se to samo dalo zakljuciti iz tvojih poruka? Ne, nisam u fazonu da te podjebavam, cisto sam zbunjen. Izvinjavam se, na ozbiljnim mislima, ja se ovde samo zajebavam i NE bih trebao da pisem ista smisleno...

Hvala ti na direktnom i pristojnom dijalogu, na pocetku.
Ocigedno sam ga napustio na onaj nacin na koji sam se bio vezao za njega do trenutka kad je Lucky doneo definitivnu odluku i potrkrepio je neakademskim i nepristojnim ispadom, posle cega sam izgubio iluziju da ce ovo biti sajt za gajenje standarda koji bi trebalo da krase musicare i prestao da zalazuci se na sajtu delim odgovornost za ono sto jeste - samo niska lokalna zabava.
Sad samo povremeno, kad nemam preca posla, svratim da vidim dokle tad i tako ustanovljen environement evoluira. Bez obaveza. Ima ovde finog sveta i sta i da se procita. Ali se nadam da ce biti mesta gde ce se standardi o kojima sam vise puta ranije govorio i ljudi koji misljenje o njima dele naci. Mozda ce i odavde ljudi koji dele te standarde ili ih i nehotice usvoje uticati na ukupno stanje, pa i na ovaj sajt i forum (mada nemam bas previse puno vere u to kad je ovaj forum u pitanju).
Nadam se da je odgovor posten bar onoliko koliko je bilo i pitanje.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
piroman je napisao(la):
Dragi i puno sapaceni Miksicu,

NEradi se u toj prici o secenju drva, vec o secenju drva na Altini. Tamo NIKO ne sece, niti secuva drva...
Pirke, potpuno mi je jasno o čemu pišeš, ali nikad nemoj da zaboraviš one koji sečččču. :nowink:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
pedjabg je napisao(la):
za ono sto jeste - samo niska lokalna zabava.

Izvinjavam se, sto sam opet smoran i nezajebantski nastrojen u poruci, ali nisam razumeo da li ovde mislis na nisku a.k.a. plitku zabavu, ili mislis na nishku a.k.a. naisusku zabavu?

U svakom slucaju, mislim da bi trebao jasno da se deklarises kao i ja da na ovom sajtu da samo trazis zajebanciju, bez upliva mozga i sve ce da bude jasno, to jest onda pocinjemo ti & ich da podjebavamo ovaj sajt do krajnjih granica, to jest dok nas Lucky ne izbaci :) :) :)

Imamo mi jos jednog kolegu koji se doneke deklarisao, mislim naravno na Sercekesiju :)

Miksicu, ja zaboravljam mnoge stvari, ponajcesce pin moje cc :( Ali zato uvek pamtim imena najbooljih nosaca sisa na ovoj planeti, to jest naboljih nosaca, najboljih sisi, da budem rpecizan, da me brat Marva, ne bi korio, BTW brat Marva je jos jedan od "nas" druze Pedjabg!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
piroman je napisao(la):
pedjabg je napisao(la):
za ono sto jeste - samo niska lokalna zabava.

Izvinjavam se, sto sam opet smoran i nezajebantski nastrojen u poruci, ali nisam razumeo da li ovde mislis na nisku a.k.a. plitku zabavu, ili mislis na nishku a.k.a. naisusku zabavu?

U svakom slucaju, mislim da bi trebao jasno da se deklarises kao i ja da na ovom sajtu da samo trazis zajebanciju, bez upliva mozga i sve ce da bude jasno, to jest onda pocinjemo ti & ich da podjebavamo ovaj sajt do krajnjih granica, to jest dok nas Lucky ne izbaci :) :) :)

Imamo mi jos jednog kolegu koji se doneke deklarisao, mislim naravno na Sercekesiju :)

...BTW brat Marva je jos jedan od "nas" druze Pedjabg!

Nema potrebe da se izvinjavas.
Nishka lokalna zabava.
Tvoj pristup mi se oduvek dopadao, iako je za moje godine i feeling prejak, ali sam se lepo zabavljao.
Neki drugi pristupi koje predstavljaju prepoznatljivi mentalni skopovi koji su dominantni i koji i narocito danasnjeg dana pokazuju svoju premoc u ovom jadu od situacije ne ostavljaju puno prilike za zajebanciju bez upliva mozga.
A sve to jako izvitopereno izgleda u konkretnoj situaciji ovog foruma. Ne pada mi napamet da ulazem bilo sta u takve gluposti kao sto je, npr. prica o vodjenju suve imitacije kamenjarke kroz belu vodu bukova visoko podignutim stapom, gadjanje u dzepove izmedju kamenja... I to se smatra musicarskim znanjem nivoa revelation? Dzaba teksta.
Srdacan pozdrav i rado cu se i nadalje zabavljati citajuci tvoje postove.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Sraramanucijo draga, NISI umro, a kako stvari stoje, NECES, barem NE uskorije vreme. Posto si zivesan i zdravesan, mogao bi da pojasnis malo tvoje globalno zivotno iskustvo i da mi mladi nesto naucimo od tebe?

Zar je iko makar pomislio da cu umrijeti?

FRAULEIN KOST (spoken)]
Herr Ludwig! You are not leaving so early?

[ERNST]
I do not find this party amusing.

[FRAULEIN KOST]

Ah, but it is just beginning. Come, we will make it amusing- you and I. Ja?

HERR LUDWIG This is for you:

"The sun on the meadow is summery warm.
The stag in the forest runs free.
But gather together to greet the storm.
Tomorrow belongs to me.

The branch of the linden is leafy and
Green,
The Rhine gives its gold to the sea.
But somewhere a glory awaits unseen.
Tomorrow belongs to me.

Herr Ludwig! Come, sing with me!

[FRAULEIN KOST AND ERNST in duet]
The babe in his cradle is closing his eyes
The blossom embraces the bee.
But soon, says a whisper;
"Arise, arise,
Tomorrow belongs to me"

[FRAULEIN KOST]
Everybody!

[ALL (except FRAULEIN SCHNEIDER, SCHULTZ, CLIFF and SALLY, who stand watching)]

Oh Fatherland, Fatherland,
Show us the sign
Your children have waited to see.
The morning will come
When the world is mine.
Tomorrow belongs to me!"

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Stlakcatacijo,

hajde nas prosvetli svojim recima, ne tudjim. Mi jadni piromani moramo da koristimo tudje reci, jer nam mladost i neiskustvo NEdozvoljava da skolopirmo recenice koje pamet ulivaju a bolest iscelivaju :)

Pedjabg,

dozvolicu sebi jos jednom luksuz da budem polu-ozbiljan. Ti i ja se ocigledno razumemo, kao sto se i brat Marva i Sklopocija savrseno razumeju sa nama dvojicom. Mislim da bi stvarno bilo pametno ili da se napravi novi sajt koji bi se posrao javno po ovom sajtu ili da se natera Lucky (to sigurno mogu ja da odradim) da otvori novi forum za ovu ekipu, koja bi mogla da iznese kontra stavove, opste psotojecim na ovom sajtu, i ne samo kontra, vec jednostavno stvari koje su zaobidjene na ovom sajtu. Ja NISAM musicar, ja sam varalicar i mrzim musicarenje, ali mi se gadi da musicari NEAMAJU adekvatnu priliku da shvate koliko su u zabludi i koliko grese, jednostavno NEMAJU priliku da uvide pluseve varalicarenja. Uostalom ihtiologija je zajednicka za sve vrste ribolovaca, te su tvoji strucni saveti sigurno korisni svima koji su voljni da ih procitaju, a da NEMA Miksicevih komentara na iste. Ako bi se krenulo ovim putem, sigurno bi nam se i drug Simpson prikljucio i Lucky bi konacno spoznao sopstveni jad i mozda bi dozvolio drugim ljudi da vode ovaj sajt na pravi i iskren nacin, nesto kao ALZO na ciklidi.org...

Necu vise da pisem ni poluozbiljno, samo podjebavanje, zajebavanje i govnojedenje. Te NEMOJTE da ocekujete neki moj ozbiljan odgovor na ovu temu...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Eeee, Piromane, kada pomisliš da mušičari ne znaju šta je varaličarenje, grešiš. Mušičari obično i nastaju od najboljih varaličara, ali odbacuju varalice i pribor za to, kao manje sportski.
Evo, ja sam, poslednji put, kada sam bacao varalicu (a to radim jednom u godinu dana), ulovio 5 kg štuka za par sati ribolova na Nišavi (ona pastrmska reka!!!!!). Dve od po 2.5 kg. Stalno sam na toj reci i zavirujem u varaličarske torbe, ali nikad nisam video da neki od čuvenih niških varaličara cepa štuke na Nišavi, kao ja.
Dakle, nama mušičarima je varaličarenje odlično poznato, pa nam je dosadilo. Mi smo gotovo uvek i bolji varaličari od velike većine korisnika varalica.
Ko o čemu, baba o uštipcima, a ja o mušičarenju i posebnosti mog sporta.  :lol:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Necu vise da pisem ni poluozbiljno, samo podjebavanje, zajebavanje i govnojedenje. Te NEMOJTE da ocekujete neki moj ozbiljan odgovor na ovu temu...

Ovo se odnosi samo na tebe??? :-\

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Ovo bease nisko preko kolenaca  :-X :-X :-X :-X :-X

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
mene vise zanima ova nacisticka pesmica sjekloce. Kako je to lepo, bravo sjekloco, bravo. Nadmasio si samog sebe! :mad:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Zasto nacisticka? I zasto MOJA?  :'(

Mozda njoj ima poruke... kao kod bambule, bambole, bambile, bimibam, bombone.....  :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
neznas koja je ta pesmica i ko je peva u kom filmu. Auuuuuuuu razocarenja! :'(

Vrh Dno