neca011
Full member
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013.
- Broj reagovanja
- 3
oholi je napisao(la):Nema brisanja, ti redovno palamudis svuda pa jbga. Karma je kucka
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
oholi je napisao(la):Nema brisanja, ti redovno palamudis svuda pa jbga. Karma je kucka
Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk
ja se ne razumem nesto posebno u takmicenja i nimfaroske stapove pa malo zapitkujemmaric je napisao(la):Pa Sale kakve su nam vode vidis da je I #2 prejaka. Na Djetinji u Ligi 18 cm ribice pun klinac, Visocica isto, jedino Gradac što je prosek 30-35 cm
Mico pricamo o takmicarskom nimfarenju. Za Bosansko imam #4 9 fita koja se pakujeKLENAROS je napisao(la):Da se razumijemo sve slabe klase stapa piju vodu samo sa kracim distancama. Zato ih i uzimate? Za neko nimfarenje na daljinu to je sve patnja. #4 i Bog da te vidiZato Saletu i nije jasnk sta ce ti #2 ili ta zamisljena #0.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
sasats je napisao(la):Ti za svako nimfarenje ( koliko god da ih ima ) imas poseban stap? Nikad od tebe nece biti ribolovacsamo kolekcionar . kada pocnes da razmisljas prakticno poceces i ribu mnogo bolje da lovis. Prvo pravilo je da i svakom trenutku moras da budes spreman na svaku situaciju
problem je u koncepciji ...u pristupu problematici . kada pocnes da hvatas dosta ribe onda shvatis da ti za to nije potrebno mnogo stapova. Sve do tog trenutka lutas. Mislis da ti je problem los kanap , model udice , marka tipeta ili to sto nemas dvojku od deset fita koja detektuje udarac ...a tek sa nulom ce biti ono pravo .... Nekad su dzabe i redovni izlasci....ako razumes o cemu pricam?maric je napisao(la):Ne vidim povezanost sa količinom stapova i količinom ulova. Ja sam mislio da izlasci na vodu čine tu povezanost. Što vise izlazaka više ribe?? Ili gresim??
???? Ne kontam ali ok. Postavi čovek oglas da traži štap i odmah svi počnu da pametuju, i svi su vrhunski ribari??? Otišli smo u pogrešnom smeru i da ne bi ulazili u dubiozu iluzorno je objasnjavati. Mićo jedno pitanje sa kojom klasom ti pecas na Ribniku mislim na T&T..KLENAROS je napisao(la):Pocni da izlazis na vodu i pecas. Mani se slova i tematike. Amin
Sent from my LG-H815 using Tapatalk