Nimfaros 10' #2

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ahaha Ivane, znam ja dobro i ko je krenuo sa DH i ko mu je pokazao i ko je tamo prve mrene hvatao  :tbumb:  Negde 2010-te ako me pamćenje dobro služi pošto sam i ja tad neke DH probao... Dugo mu je trebalo do 2017-te... Da nije video verovatno ne bi verovao...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Hahaha  :D zuljaju te one moje mrene ? Kako dodjosmo do mrena u maricevom oglasu o stapu ? Cek da pogledam dal si komentarisao u temi o mreni pa cu da napisem nesto  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Znao sam da nisi , ali da ipak proverim . nema ni bravo kolega  :D ja nigde ne tvrdim da sam pionir musicarenja i da sam izmislio bilo sta . jednostavno pecam pa sta upecam upecao sam  ;)
A tacno sam znao da si ti naprzio marica na ove mini klase . mislim da od pogresnog uci zanat . tebe vec dve godine deru decaci koji su juce uzeli stap u ruke.  :blush:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Sale, i ja cu neku dvojku. Trojka prejaka za sitne nimfe. Cak se razmisljam keca da uzmem. Na takmicenju se peca drugacije. Sitne ribe resavaju situaciju, a manja klasa je osetljivija. A moze se i na daleko sa njima..... Ne bas predaleko al na 15ak m kanapa plus predvez i tipet sam uspesno musicario lipce

Sent from my DUK-AL20 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
388
Ja do danas nisam znao da Mita peca na #2/3 mislio sam da ima samo #3  :smoke: tako da Sale greska. U startu. #2 mi je predlozio Francuski reprezentativac koji je na Svetskom ove godine bio 3 kada sam mu objasnio kakve su reke na kojima pecam i koja je riba. Posto po tebi verovatno i on nema pojma onda jbg iluzorno je dalje pricati. Sto se mene tice pecao sam i na lesku i na bambus pecacu i na #0. E onda za 2 god kad ostali pocnu da uzimaju #2 i #0 ti im reci jel vas to Maric nalozio ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
maric je napisao(la):
Ja do danas nisam znao da Mita peca na #2/3 mislio sam da ima samo #3  :smoke: tako da Sale greska. U startu. #2 mi je predlozio Francuski reprezentativac koji je na Svetskom ove godine bio 3 kada sam mu objasnio kakve su reke na kojima pecam i koja je riba. Posto po tebi verovatno i on nema pojma onda jbg iluzorno je dalje pricati. Sto se mene tice pecao sam i na lesku i na bambus pecacu i na #0. E onda za 2 god kad ostali pocnu da uzimaju #2 i #0 ti im reci jel vas to Maric nalozio ;)
Preduhitrio te tihi ;) uzeo dvojku, al rasnu bas.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
sasats je napisao(la):
Znao sam da nisi , ali da ipak proverim . nema ni bravo kolega  :D
...

Da nema čuvarke, mrtvih mrena i dodatnog olova možda bi i bilo "bravo" (bez kolega). Ovako pecanje na dve dužine štapa DH priborom sa olovom ispred dve nimfe baš i ne smatram nekom veštinom koju treba hvaliti.
Što se tiče sjajnih momaka koji me deru oni su svetlosnim godinama ispred tebe po shvatanju mušičarenja... I deru me dvojkama i trojkama od 10-11 stopa...  :bye:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
27
Milanče je napisao(la):
sa olovom ispred dve nimfe baš i ne smatram nekom veštinom koju treba hvaliti.
ispred jedne nimfe  ;) sto se i ne razlikuje od tvoje takmicarske majstorije pecanja na duzinu stapa sa dve nimfe od kojih je jedna pumpana olovom  :) vestina je uopste prevariti mrenu da ti uzme nimfu na nasim rekama ali to uopste i nije tema ovde .
Sto se tice takmicenja i momaka koji te ljuste....mozda je vreme za penziju. Batalis takmicenja , odradis neku analizu i tako to  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
maric je napisao(la):
Maxia mx #2, 10ft mislim da je
A u planu je jedan stap za mene. Samo ja se mislim isto to al keca da uzmem

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
388
Ja mislio ovu #2 da radim na 10.3 fita al tih 0.3 kosta 120  :hammer: pa odustao jbg 

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
DA li je neko isprobao T&T Contact #3 10,8 ft ? Ubrzo treba da stigne.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
388
I kao sto rece Maric prosle godine svi ce te vi posle CTS Affinity X #3 nimfariti na fast stapove. Tako i bi :) Maxia su dobri stapovi. Sale Pi je od Rene uzeo #4 cini mi se.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
388
Benjamin je napisao(la):
DA li je neko isprobao T&T Contact #3 10,8 ft ? Ubrzo treba da stigne.

Idi bre Benjo i ti svasta pitas. Vidis da ljudi ovde nimfare sa stapovima #7-8-9 a ti ominjes neke #3 i to u 10.8 fita jbt.

Benjamin

Senior member
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
226
Vidim ali ne love na dužinu štapa, za mene je umijeće loviti nimfom na daljinu, jedan od tih umjetnika je moj prijatelj Faruk iz Sarajeva, vrhunski ribolovac koji se prilagođava svakoj situaciji. T&T #3 koji sam spomenuo je namijenjen za czech nymphing (short line nymphing) ili eventualno za french (upstream) nymphing sitnim nimfama.

Vrh Dno