Nišava

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Kako sam smešan  :doh:! Izgledam kao neki komičar :D :D :D. Ovo nije merenje temperature, mada izgleda tako. To mi Šumadinac namešta frizuru pred slikanje.

Ili te mazi :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Čekaj bre Simpsone, ovo je pravi topic, ali mi pišemo pogrešne stvari  :-X.
Nišava je sada prilično bistra, mada joj još malo nedostaje za optimum. Najzanimljiviji i najplodonosniji period za mušičarenje na njoj će početi za nekoliko dana i trajaće do oktobra (malo li je?). To nijedan Nišlija ne bi trebalo da propusti, a preporučujem i mušičarima sa strane da odvoje malo vremena za ovu čuvenu, veliku, zgodnu i prilično čistu pastrmsko-klenovsku reku.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Još jedna slika sa mosta na Nišavi koji se nalazi na putu B.Palanka-Svrljig. Inače most palančani zovu "VEŠALJĆA" :D :doh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Evo jedne slike srbijanske lepotice u visokoj rezoluciji (potražiti u mojoj galeriji), za one koji ovog leta neće propustiti da borave na njoj. Ovo treba da gledaju i razmišljaju. Blizu ovog preliva sam video pastrmku od 3-5 kg kako skače jureći beovicu, a juče sam samo desetak metara uzvodno, za dvadesetak minuta, izvadio desetak klenova od 300-500g.
main.php

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Danas sam,vraćajući se iz Carigrada,prošao kraj Nišave.Doduše i kraj Jerme i kraj Temske,ali Nišava me najduže pratila.Lijepa rijeka,stvorena za mahač.Nisam silazio da je izmjerim,ne znam kaoliko je duboka,mogla bi biti i malo šira za moj ukus,ali mi se sviđa.Sljedeći put nosim sa sobom mahač da je malo probam.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
A baš sam 'teo da te priupitam da l' ćeš u Konstantinopolj da nosiš motku ;)

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Imaju Bugari mi Turci neke interesantne rijeke,pa ću i njih da probam.Mora motka samnom sljedeći put.A i Nišavi da ne ostanem dužan...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
rabbit je napisao(la):
Imaju Bugari mi Turci neke interesantne rijeke,pa ću i njih da probam.Mora motka samnom sljedeći put.A i Nišavi da ne ostanem dužan...
A i braća Makedonci, a i Grci :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
100ko, nema potrebe da se raspituješ za Nišavu. Kao što sam ti još prošle godine rekao, tvoj Beli Timok je i dalje pun ribe. Posetio sam ga pre neki dan i raz..... krupne klenove na bambulu. Hajde, idi 10 km nizvodno od svog sela i lovi malo. Ne mogu više da čekam tvog prvog klena od 20+. :doh:
Kada je Rabbit prolazio pored Nišave, ja sam prošao u suprotnom smeru. Mimoišli smo se na 2 m. Da je znao, da stane malo da odmori i da gleda mušičarenje na Nišavi sigurno bi se oduševio, a pošto ja poklanjam ulov, imao bi šta i da ponese ka severu Srbije. :hammer:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
rabbit je napisao(la):
Danas sam,vraćajući se iz Carigrada,prošao kraj Nišave.Doduše i kraj Jerme i kraj Temske,ali Nišava me najduže pratila.Lijepa rijeka,stvorena za mahač.Nisam silazio da je izmjerim,ne znam kaoliko je duboka,mogla bi biti i malo šira za moj ukus,ali mi se sviđa.Sljedeći put nosim sa sobom mahač da je malo probam.
100ka je napisao(la):
A baš sam 'teo da te priupitam da l' ćeš u Konstantinopolj da nosiš motku ;)
rabbit je napisao(la):
100ka je napisao(la):
rabbit je napisao(la):
A i braća Makedonci, a i Grci :tbumb:

Gde sam ja ovde spominjao Nišavu :wacko:
Mog klena većeg od 20 cm nećeš videti u skorije vreme pošto za razliku od tebe imam posao pa ne mogu da dobijem odmor narednih 6 meseci :mad:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
kad dodjem iz cg sredinom avgusta vodim te i hvataces i preko 25 ;) sad dal idemo na potok ili kolubaru videcemo

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovo je stanovnik Niša. Iako nije baš doba godine koje pogoduje lovu velikih kamenjarki, nije ih teško naći. Ovo je slikano ispod Mosta Mladosti, na pedeset metara od hotela "My Place".

Prilozi

• Perla nissa naissus.jpg
    Perla nissa naissus.jpg
    104 KB · Pregleda: 183

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo par slikica prelepe Nisave koja je iz dana u dan sve lepsa ali i manja i toplija....

Prilozi

• DSC00531.jpg
    DSC00531.jpg
    186,8 KB · Pregleda: 200
  • DSC00532.jpg
    DSC00532.jpg
    196,9 KB · Pregleda: 175
Vrh Dno