Mixmaster je napisao(la):Kako sam smešan! Izgledam kao neki komičar
![]()
![]()
. Ovo nije merenje temperature, mada izgleda tako. To mi Šumadinac namešta frizuru pred slikanje.
Ili te mazi
Mixmaster je napisao(la):Kako sam smešan! Izgledam kao neki komičar
![]()
![]()
. Ovo nije merenje temperature, mada izgleda tako. To mi Šumadinac namešta frizuru pred slikanje.
A i braća Makedonci, a i Grcirabbit je napisao(la):Imaju Bugari mi Turci neke interesantne rijeke,pa ću i njih da probam.Mora motka samnom sljedeći put.A i Nišavi da ne ostanem dužan...
rabbit je napisao(la):Danas sam,vraćajući se iz Carigrada,prošao kraj Nišave.Doduše i kraj Jerme i kraj Temske,ali Nišava me najduže pratila.Lijepa rijeka,stvorena za mahač.Nisam silazio da je izmjerim,ne znam kaoliko je duboka,mogla bi biti i malo šira za moj ukus,ali mi se sviđa.Sljedeći put nosim sa sobom mahač da je malo probam.
100ka je napisao(la):A baš sam 'teo da te priupitam da l' ćeš u Konstantinopolj da nosiš motku![]()
rabbit je napisao(la):Imaju Bugari mi Turci neke interesantne rijeke,pa ću i njih da probam.Mora motka samnom sljedeći put.A i Nišavi da ne ostanem dužan...
100ka je napisao(la):A i braća Makedonci, a i Grcirabbit je napisao(la):Imaju Bugari mi Turci neke interesantne rijeke,pa ću i njih da probam.Mora motka samnom sljedeći put.A i Nišavi da ne ostanem dužan...![]()