PROTA71 je napisao(la):Ma moze da se gazi ako su nove, freske....rabljene ili ti polovne vec koristene po drugim meridijanim nece da moze...tako se bar pisalo...
pera je napisao(la):Koliko sam cuo zabranjeno ke gaziti u cipelama sa filcom i kazna je opasno velika ako se ne postuje. Ali iz ove.perspektive to mi i nine.neki prpblem![]()
nikola renegade je napisao(la):Da li stvarno mislis da ce u ovakvu pustaru da te juri kontrola i gleda djon![]()
Jedna dunavska mladica bi tu fino došla...vrana je napisao(la):Koliko mi je poznato, na NZ pastrmka nema prirodnih neprijatelja (ok, ne racunam tu na kanibalizam), zato ume da raste, raste, rasteee... uh![]()
PROTA71 je napisao(la):U pitanju je vrlo ozbiljno, pravno i socijalno uredjena drzava gde se postuju zakoni.,
Poznanik mi je bio godinu dana i posto na kraju nije zeleo da se zeni morao se vratiti pokunjena repa..
Goci je napisao(la):Jedna dunavska mladica bi tu fino došla...Ali je pitanje da li bi bila veće zlo po autohtone ribice (koje su mnogo najebale dolaskom kalife i potočare) ili bi bila dobra, jer bi držala pod kontrolom prenamnožene pastrmke....
simpson H je napisao(la):Fino bi dosla babuska i cverglan, sto njima da bude bolje nego nama![]()
oholi je napisao(la):Danas drugar javio... pecao na peticu i u borbi srteamflex puceeeeee.... slike neke radnje i kafane je poslao.... kad stignu nove fotke javljam....