Novi Zeland

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma moze da se gazi ako su nove, freske....rabljene ili ti polovne vec koristene po drugim meridijanim nece da moze...tako se bar pisalo...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Ma moze da se gazi ako su nove, freske....rabljene ili ti polovne vec koristene po drugim meridijanim nece da moze...tako se bar pisalo...

na koriscene sam i mislio,neces tamo kupovati opremu valjda. Mada mozes da budes spoznozr za gilje,opet  :hammer:v

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Lepa stvar, a koja na pocetku ovo novog topika niije pomenuta je da ovaj nas zemljak peca na "domace, nase muve' Proizvedeno u Srbiji, Made in SRB...itd.
Glavni krivci za to su doajeni FT-a Pacera"Galovice United"....drug Vladimir Petrovic-Oholi(ver) i Bojan Popovic-Bokac.
A ima toga jos sto je krenulo putem dalekog istoka, Japan je u pitanju i autohtone japanke na udici..
Eto, morao sam ovo da podelim sa svima, jer bo mi je 1000 post i dobar momenat i ubav dogadjaj  :tbumb:
:bye:

Drale

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2011.
Broj reagovanja
1
Može da se koristi, samo mora da bude savršeno čisto, mislim da se može i kod njih uraditi dezinfekcija na ulasku u zemlju ako utvrde neke nečistoće, naravno to naplate stotinjak dolara.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
pera je napisao(la):
Koliko sam cuo zabranjeno ke gaziti u cipelama sa filcom i kazna je opasno velika ako se ne postuje. Ali iz ove.perspektive to mi i nine.neki prpblem :drool:

Da li stvarno mislis da ce u ovakvu pustaru da te juri kontrola i gleda djon  :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
nikola renegade je napisao(la):
Da li stvarno mislis da ce u ovakvu pustaru da te juri kontrola i gleda djon  :D

U pitanju je vrlo ozbiljno, pravno i socijalno uredjena drzava gde se postuju zakoni.,
Poznanik mi je bio godinu dana i posto na kraju nije zeleo da se zeni morao se vratiti pokunjena repa..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Nekom lepsi zivot nije prioritet...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
vrana je napisao(la):
Koliko mi je poznato, na NZ pastrmka nema prirodnih neprijatelja (ok, ne racunam tu na kanibalizam), zato ume da raste, raste, rasteee... uh  :doh:
Jedna dunavska mladica bi tu fino došla...  :) Ali je pitanje da li bi bila veće zlo po autohtone ribice (koje su mnogo najebale dolaskom kalife i potočare) ili bi bila dobra, jer bi držala pod kontrolom prenamnožene pastrmke....

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
PROTA71 je napisao(la):
U pitanju je vrlo ozbiljno, pravno i socijalno uredjena drzava gde se postuju zakoni.,
Poznanik mi je bio godinu dana i posto na kraju nije zeleo da se zeni morao se vratiti pokunjena repa..

Ma salim se proto , ali mi stvarno deluje neverovatno da u ovakvim predelima divljine stvarno neko hoce i moze da kontrolise musicare , jedino ako su im reke privatno vlasnistvo mislim delovi reka  ???

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ma siiiiiiiiiiiiiiii kompadre, nisi ti Maric

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
Goci je napisao(la):
Jedna dunavska mladica bi tu fino došla...  :) Ali je pitanje da li bi bila veće zlo po autohtone ribice (koje su mnogo najebale dolaskom kalife i potočare) ili bi bila dobra, jer bi držala pod kontrolom prenamnožene pastrmke....

Rekao bih da je to dobra ideja. Pre bi mladica izbalansirala zastupljenost ribe nego sto bi je dodatno pomerila u korist pastrmke
O benefitima ribolova smesno je pricati, mogu samo da zamislim mladicu koja se samo i iskljucivo hrani krupnim kalifama  :doh:

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
338
simpson H je napisao(la):
Fino bi dosla babuska i cverglan, sto njima da bude bolje nego nama :hammer:

:D

Bilo bi lakse uneti 2kg teskih opijata nego neku novu vrstu :D
... a i kazna je verovatno manja. Pre par godina sam gledao snimak coveka koji slece u Velington. Imao je jabuku koju je dobio na samom letu. Tako su ga naguzili za tu jabuku da bi se i Sv. Petar postideo da prica svoju epopeju sa kajganom!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Danas drugar javio... pecao na peticu i u borbi srteamflex puceeeeee.... slike neke radnje i kafane je poslao.... kad stignu nove fotke javljam....

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Danas drugar javio... pecao na peticu i u borbi srteamflex puceeeeee.... slike neke radnje i kafane je poslao.... kad stignu nove fotke javljam....

Znaci samo 6# ili 7#  :D

Vrh Dno