O pecanju na Gradcu van revira...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Kako se karakteriše lov bez dozvole? Kao krivolov ili kao ribolovni prekršaj, da tako kažem. Jasno je da su ova dvojica prestupnici, samo koji?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Da li ste vi ljudi glupi ili ludi stvarno pocinjem da se lomim...

Ili toliko bezobrazni da do iznemoglosti mozete izmisljati i lagati da bi dokazali nesto...

Mito imas 5 za googlanje ali za znanje-sedi jedan(1)

Pa citaj sad pazljivo sta pisem nebi li naucio nesto i da nebi ispadao glup vise na forumu ovako javno!!!

Pisacu velikim slovima iskljucivo da bih stavio akcenat na sledeci deo posta jer je mnogo bitan za edukaciju!!!

PISAC OVOG ZAKONA JE PRETPOSTAVIO DA CE BITI BRZOPLETIH I NEEDUKOVANIH LJUDI, PA JE PRI PISANJU ZAKONA JASNO NAVEO VRSTE RIBA KOJE SU OBUHVACENE ZAKONOM, ODNOSNO NA KOJE SE ZAKON ODNOSI! PAZLJIVIM CITANJEM SAM KONSTATOVA(znao od ranije) SLEDECE, DA MEDJU NAVEDENIM VRSTAMA PASTRMKI SE NIGDE NE POMINJE KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI

Kopirao sam izvorni tekst iz zakona koji si ti ovde postavio kroz link pa procitaj jos jednom...

sve vrste pastrmki potočna Salmo trutta, drimska Salmo farioides, ohridska Salmo letnica, makedonska Salmo macedonicus, dužičasta Oncorhynchus mykiss i obe vrste zlatovčica jezerska Salvelinus alpinus i potočna Salvelinus fontinalis Od 01. oktobra do 1. marta

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
KLENAROS je napisao(la):
Moja ulov je iz juna, da ne bude zabune.

Vidiš Milane, koliko si još uvek mlad i neiskusan muškarac...Tema je vrlo ozbiljna, ti se šegačiš ovde sa poila foruma...pritom mnogi od nas mogu da Ti po godinama budu očevi!!
Kačiš fotografiju u svrhi podjebavanja, a onda kad dobiješ vaspitno popravnu lekciju ti pokušavaš da se vadiš za juni, biće ovde pre priča avgust mesec...dali ćeš položiti, to je pitanje zavisi samo od tebe.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nisam dobio odgovor za dozvole ali sam zato dobio odgovor da je sasvim legitimno nositi kalifu sa gornjeg toka,jer tako pise u zakonu. Kazete da nije krivolov a pecate bez dozvole i jos povrh svega tihomi po svakucenu to nipodastava i brani neodbranjivo.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tihi83 je napisao(la):
KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI

Posle mi glupi a ti pojam inteligencije.
http://www.uniprot.org/taxonomy/8022

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Gde si bre Tihi naš'o s Mitom da se kačiš što se tiče latinskog?  :doh:  :doh:  :doh:  Sad će da bude po guzi xaxaxax  :samotuci:

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
Tihi83 je napisao(la):
Da li ste vi ljudi glupi ili ludi stvarno pocinjem da se lomim...

Ili toliko bezobrazni da do iznemoglosti mozete izmisljati i lagati da bi dokazali nesto...

Mito imas 5 za googlanje ali za znanje-sedi jedan(1)

Pa citaj sad pazljivo sta pisem nebi li naucio nesto i da nebi ispadao glup vise na forumu ovako javno!!!

Pisacu velikim slovima iskljucivo da bih stavio akcenat na sledeci deo posta jer je mnogo bitan za edukaciju!!!

PISAC OVOG ZAKONA JE PRETPOSTAVIO DA CE BITI BRZOPLETIH I NEEDUKOVANIH LJUDI, PA JE PRI PISANJU ZAKONA JASNO NAVEO VRSTE RIBA KOJE SU OBUHVACENE ZAKONOM, ODNOSNO NA KOJE SE ZAKON ODNOSI! PAZLJIVIM CITANJEM SAM KONSTATOVA(znao od ranije) SLEDECE, DA MEDJU NAVEDENIM VRSTAMA PASTRMKI SE NIGDE NE POMINJE KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI

Kopirao sam izvorni tekst iz zakona koji si ti ovde postavio kroz link pa procitaj jos jednom...

sve vrste pastrmki potočna Salmo trutta, drimska Salmo farioides, ohridska Salmo letnica, makedonska Salmo macedonicus, dužičasta Oncorhynchus mykiss i obe vrste zlatovčica jezerska Salvelinus alpinus i potočna Salvelinus fontinalis Od 01. oktobra do 1. marta
O Bože ... spasi, ohrabri, pamet sačuvaj!

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
Mlad jesam, duplo mlađi od svih vas, skoro. Ali o iskustvu nećemo.

Ne znam ni zasto ti odgovaram, kada tebi stoji privatna poruka kolko vec vremena i nećeš da odgovoriš.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Imate li vi momci doz e za ovu zajebanciju pa makar bio i donji tok ili nemate. Da me ne pitate opet kojedozvole DOZVOLE ZA SPROTSKI RIBOLOV  da ne bde zabune,a ne dozvole od zena,sefova i devojaka. Proto jesi li im ti mozda daoo dozvolu da pecaju?

Pero posto bas napinjes da ti odgovorim evo izacicu ti u susret...

Opstim uredbama zakona republike Srbije je regulisano da u nemogucnost dobijanja/izdavanja vazecih dokumena vaze dokumenta koja su imala vaznost do vredena nastanka privremene nemogucnosti.

Prosto receno do izdavanja vazecih dozvola za 2016 vazice dozvole koje si vazile u 2015 posto za mene i mog pulena sam licno obezbedio dozvole za 2015 tako da mi dozvole imamo!

Posto sam sampion u davanju glupih primera ne mogu izdrzati da ti nedam sad jedan a to je sledeci. Kad bi iz nekog razloga nastala nemogucnos izdavanja vazecis vozackih dozvola a tebi bas tada istekne tvoja nebi bio primoran da ides peske ili gradskim prevozom vec bi mogao da vozis automobil sa starom vozackom!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
falco je napisao(la):
O Bože ... spasi, ohrabri, pamet sačuvaj!
I isteraj djavola Xaxaxaxaxaxaxa .. ljudi vi sto vise razmisljate vi sve dublje zaglibljujete. Ovde jedino Tihi zna da tumaci Zakon. I to po svom nahodjenju.Ne znam sta vam nije jasno?Procitaj sta pise na ZUTOJ tabli na Gradcu pa se vrati da raspravljamo.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
pera je napisao(la):
Nisam dobio odgovor za dozvole ali sam zato dobio odgovor da je sasvim legitimno nositi kalifu sa gornjeg toka,jer tako pise u zakonu. Kazete da nije krivolov a pecate bez dozvole i jos povrh svega tihomi po svakucenu to nipodastava i brani neodbranjivo.

Pero opet lupas gluposti, za sve ovo ces mora mnogo pasulja da se nakuvas...

Revirski deo gradca je pod posebnim upravljanjem i u njemu vaze pravila koja propise upravljac tim delom voda!

Pero ja vam dajem argumente vi lupate gluposti!!! Ja sve sto sam vam napisao je jasno kao dan!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Sta sve sme tj ne sme da se odnese. Procitaj i napisi al nemoj tumaciti ko Boga te molim. Zajedno cemo.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
I isteraj djavola Xaxaxaxaxaxaxa .. ljudi vi sto vise razmisljate vi sve dublje zaglibljujete. Ovde jedino Tihi zna da tumaci Zakon. I to po svom nahodjenju.Ne znam sta vam nije jasno?Procitaj sta pise na ZUTOJ tabli na Gradcu pa se vrati da raspravljamo.

Maricu mi nepricamo o tom delu reke, opet brljas...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tihi83 je napisao(la):
Posto sam sampion u davanju glupih primera

Od svega sto si u zivotu napisao ovo je jedino istina. Ti si i vise od sampiona u davanju glupih primera.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno