KLENAROS je napisao(la):Moja ulov je iz juna, da ne bude zabune.
Tihi83 je napisao(la):KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI
O Bože ... spasi, ohrabri, pamet sačuvaj!Tihi83 je napisao(la):Da li ste vi ljudi glupi ili ludi stvarno pocinjem da se lomim...
Ili toliko bezobrazni da do iznemoglosti mozete izmisljati i lagati da bi dokazali nesto...
Mito imas 5 za googlanje ali za znanje-sedi jedan(1)
Pa citaj sad pazljivo sta pisem nebi li naucio nesto i da nebi ispadao glup vise na forumu ovako javno!!!
Pisacu velikim slovima iskljucivo da bih stavio akcenat na sledeci deo posta jer je mnogo bitan za edukaciju!!!
PISAC OVOG ZAKONA JE PRETPOSTAVIO DA CE BITI BRZOPLETIH I NEEDUKOVANIH LJUDI, PA JE PRI PISANJU ZAKONA JASNO NAVEO VRSTE RIBA KOJE SU OBUHVACENE ZAKONOM, ODNOSNO NA KOJE SE ZAKON ODNOSI! PAZLJIVIM CITANJEM SAM KONSTATOVA(znao od ranije) SLEDECE, DA MEDJU NAVEDENIM VRSTAMA PASTRMKI SE NIGDE NE POMINJE KALIFORNIJSKA PASTRMKA lat. SALAMO GAIRDNERI
Kopirao sam izvorni tekst iz zakona koji si ti ovde postavio kroz link pa procitaj jos jednom...
sve vrste pastrmki potočna Salmo trutta, drimska Salmo farioides, ohridska Salmo letnica, makedonska Salmo macedonicus, dužičasta Oncorhynchus mykiss i obe vrste zlatovčica jezerska Salvelinus alpinus i potočna Salvelinus fontinalis Od 01. oktobra do 1. marta
pera je napisao(la):Imate li vi momci doz e za ovu zajebanciju pa makar bio i donji tok ili nemate. Da me ne pitate opet kojedozvole DOZVOLE ZA SPROTSKI RIBOLOV da ne bde zabune,a ne dozvole od zena,sefova i devojaka. Proto jesi li im ti mozda daoo dozvolu da pecaju?
I isteraj djavola Xaxaxaxaxaxaxa .. ljudi vi sto vise razmisljate vi sve dublje zaglibljujete. Ovde jedino Tihi zna da tumaci Zakon. I to po svom nahodjenju.Ne znam sta vam nije jasno?Procitaj sta pise na ZUTOJ tabli na Gradcu pa se vrati da raspravljamo.falco je napisao(la):O Bože ... spasi, ohrabri, pamet sačuvaj!
pera je napisao(la):Nisam dobio odgovor za dozvole ali sam zato dobio odgovor da je sasvim legitimno nositi kalifu sa gornjeg toka,jer tako pise u zakonu. Kazete da nije krivolov a pecate bez dozvole i jos povrh svega tihomi po svakucenu to nipodastava i brani neodbranjivo.
maric je napisao(la):I isteraj djavola Xaxaxaxaxaxaxa .. ljudi vi sto vise razmisljate vi sve dublje zaglibljujete. Ovde jedino Tihi zna da tumaci Zakon. I to po svom nahodjenju.Ne znam sta vam nije jasno?Procitaj sta pise na ZUTOJ tabli na Gradcu pa se vrati da raspravljamo.
Tihi83 je napisao(la):Posto sam sampion u davanju glupih primera