O pecanju na Gradcu van revira...

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
maric je napisao(la):
Sta sve sme tj ne sme da se odnese. Procitaj i napisi al nemoj tumaciti ko Boga te molim. Zajedno cemo.

Maricu ti citaj vidim da ne citas, covek okaci nesto gde se jasno vidi da ta vrsta riba nije uzeta u obzir tim zakonom...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ahahaha, trokira tihi, koja bre riba izuzeta iz zakona.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
A bre Tihi uporedio sam Lasvu i Gradac nisam poredio Pacetov ribnjak i lasvu jbt. Pogubio si se ne znas sta pises vise. Fokusiraj se

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
210
KLENAROS je napisao(la):
Mlad jesam, duplo mlađi od svih vas, skoro. Ali o iskustvu nećemo.

Ne znam ni zasto ti odgovaram, kada tebi stoji privatna poruka kolko vec vremena i nećeš da odgovoriš.

Da si zaslužio da Ti odgovorim Ja bih Ti odgovorio....a pošto nisam, obraz mi nije dozvolio da se spuštam na tako niske grane...sve Ti je jasno..i neću Ti odgovoriti!
Ovde sam morao da bi se razjasnile neke nedoumice, jer vidiš i sam koliko si iskusno učestvovao u temi...propust koji se da ispraviti, pa tako pažljivo prati temu.

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Posle mi glupi a ti pojam inteligencije.
http://www.uniprot.org/taxonomy/8022

Taj isti sajt sa kojeg postavljen link o zakonu je na neuke napravio i slikovnicu(valjda se sa slikama neki bolje snalaze nego sa slovima) sad sa tableta nemogu da postavim pa ako nekog nemrzi molim vas postavite i slikovnicu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kakvu bre slikovnicu, jesi li nepismen? Duzicasta pastrmka=salmo( ne salamo) gairdneri=Oncorhynchus mykiss=rainbow trout= kalifa

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Blago onom ko na vreme poludi, ceo život mu prođe u veselju xaxaxaxaxaxaxaxax  Ne mogu da verujem.
https://www.youtube.com/watch?v=1ou1x4PUnsI

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Ahahaha, trokira tihi, koja bre riba izuzeta iz zakona.

Trojka je prolazna ocena a ti razmisli sta ces nizes kec za kecom... Nije uneta vrsta koja je na ove prostore doneta vestacki i u zakon nije uzeta jer je nije autohtona.

Sto se onda Gradac ne poribi kalifom kad je to ok, boze moj kako vi lupate...pa to je strogo zakonom zabranjeno!

Ali simsone posto si ti toliko pametan evo ja cu licno da obezbedim 100kg kalife dve tv ekipe a ti da odes da poribis neki salmonidnu reku kalifom po slobodnom izboru, samo jedan uslov imam da nigde ne pominjes moje ime jer nebih da delim istu celiju sa tobom u zabeli...posto imas iskustva sa ustanovama izolovanog tipa verijem da ces to lakse podneti...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
529
Opaaa Simpsone. Pa sta si fasovao bajbok ili ludaru?

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Kakvu bre slikovnicu, jesi li nepismen? Duzicasta pastrmka=salmo( ne salamo) gairdneri=Oncorhynchus mykiss=rainbow trout= kalifa

Posto neces ti ja cu postaviti link sa istog sajta...
http://ribolov.co.rs/lovostaj-i-minimalne-lovne-mere-riba.html

Drugo kaliforniska pastrmka se dokazano ne mresti na nasim prostorima!!!

Trece mrest te ribe je u periodu april-maj ali samo autohtonim predelima tako da zabrana u periodu 1.10-1.3 bi bila u najmanju ruku glupa!

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
http://ribolov.co.rs/lovostaj-i-minimalne-lovne-mere-riba.html

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Tihi83 je napisao(la):
Trojka je prolazna ocena a ti razmisli sta ces nizes kec za kecom... Nije uneta vrsta koja je na ove prostore doneta vestacki i u zakon nije uzeta jer je nije autohtona.

Sto se onda Gradac ne poribi kalifom kad je to ok, boze moj kako vi lupate...pa to je strogo zakonom zabranjeno!

Ali simsone posto si ti toliko pametan evo ja cu licno da obezbedim 100kg kalife dve tv ekipe a ti da odes da poribis neki salmonidnu reku kalifom po slobodnom izboru, samo jedan uslov imam da nigde ne pominjes moje ime jer nebih da delim istu celiju sa tobom u zabeli...posto imas iskustva sa ustanovama izolovanog tipa verijem da ces to lakse podneti...
O cemu ti decko pricas, sto se prebacujes na poribljavanje i dalje nebuloze. Mislim sad je i najvecem laiku jasno ko bulazni i prica gluposti. Meni je zaista ispod svakog nivoa da polemisem sa tolikom neznalicom.

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
69
Stvarno piše da je alohtona vrsta ali to na C&R  revirima mozda ne važi.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno