maric je napisao(la):Sta sve sme tj ne sme da se odnese. Procitaj i napisi al nemoj tumaciti ko Boga te molim. Zajedno cemo.
Maricu ti citaj vidim da ne citas, covek okaci nesto gde se jasno vidi da ta vrsta riba nije uzeta u obzir tim zakonom...
maric je napisao(la):Sta sve sme tj ne sme da se odnese. Procitaj i napisi al nemoj tumaciti ko Boga te molim. Zajedno cemo.
KLENAROS je napisao(la):Mlad jesam, duplo mlađi od svih vas, skoro. Ali o iskustvu nećemo.
Ne znam ni zasto ti odgovaram, kada tebi stoji privatna poruka kolko vec vremena i nećeš da odgovoriš.
simpson H je napisao(la):Posle mi glupi a ti pojam inteligencije.
http://www.uniprot.org/taxonomy/8022
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
simpson H je napisao(la):Ahahaha, trokira tihi, koja bre riba izuzeta iz zakona.
simpson H je napisao(la):Kakvu bre slikovnicu, jesi li nepismen? Duzicasta pastrmka=salmo( ne salamo) gairdneri=Oncorhynchus mykiss=rainbow trout= kalifa
maric je napisao(la):Opaaa Simpsone. Pa sta si fasovao bajbok ili ludaru?
O cemu ti decko pricas, sto se prebacujes na poribljavanje i dalje nebuloze. Mislim sad je i najvecem laiku jasno ko bulazni i prica gluposti. Meni je zaista ispod svakog nivoa da polemisem sa tolikom neznalicom.Tihi83 je napisao(la):Trojka je prolazna ocena a ti razmisli sta ces nizes kec za kecom... Nije uneta vrsta koja je na ove prostore doneta vestacki i u zakon nije uzeta jer je nije autohtona.
Sto se onda Gradac ne poribi kalifom kad je to ok, boze moj kako vi lupate...pa to je strogo zakonom zabranjeno!
Ali simsone posto si ti toliko pametan evo ja cu licno da obezbedim 100kg kalife dve tv ekipe a ti da odes da poribis neki salmonidnu reku kalifom po slobodnom izboru, samo jedan uslov imam da nigde ne pominjes moje ime jer nebih da delim istu celiju sa tobom u zabeli...posto imas iskustva sa ustanovama izolovanog tipa verijem da ces to lakse podneti...
Tihi83 je napisao(la):Maricu ne pratis, poslao nam je selfi...samo je izleteo iz kadra.