O pecanju na Gradcu van revira...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ali mu se mora odati priznanje i veliki  :respect1:  kako brani svoje mišljenje i stavove.  :yeswink:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Posto se malo guzva razisla Pero sad da ti odgovorim na tenane, posto si izrazio zelju da se boris protiv krivolova i prijavis nas a dokazes istinitost svojih tvrdnji dobro citaj sledeci tekst...

Nisam ni pijan ni lud i svestan da cu medju prvima biti sankcionisan i kaznjen...

Reka gradac donji tok otvorena voda svaki dan imas sigurno vise pecarosa(citaj krivolovaca jer pecaju bez vazece dozvole)razlicitim tehnikama pa posalji kontrolu.

Kolubara potez 200m iznad i ispod putnickog mosta u Celijama svaki dan izmedju 30-50 pecarosa( opet citaj krivolovaca jer nemaju vazecu dozvolu)uglavnom dubinci i plovak posalji kontrolu.

Dunav Kusjak-Prahovo potez 300m iznad i ispod hidrocentrale djerdap2 ja sutra pecam od 7-13h razlicitim tehnikama ribolova ali da bi kontroli bilo isplatljivo da dodje imana nas na tom potezu uvek minimalno 15 a po lepom vremenu i do 50, isplatovo za izlazak kontrole, molim te posalji je...

Drago mi je ako sam ikako pomogao u sprecavanju nelegalnog pecanja, robolovacki pozdrav Bistro...  :tbumb:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
34
PROTA71 je napisao(la):
Da si zaslužio da Ti odgovorim Ja bih Ti odgovorio....a pošto nisam, obraz mi nije dozvolio da se spuštam na tako niske grane...sve Ti je jasno..i neću Ti odgovoriti!
Ovde sam morao da bi se razjasnile neke nedoumice, jer vidiš i sam koliko si iskusno učestvovao u temi...propust koji se da ispraviti, pa tako pažljivo prati temu.

Ajde ako nećete javno da pišete, napište mi na pm ..iako nisam zaslužio. Šta sam ja to Vama uradio da se Vi nećete spuštati na moje grane ? Pomisliće ljudi  svašta. Da sam Vas  smarao i slicno. Zapravo ne morate da odgovorite. Pozdrav i odjava iz ove teme, koja svakako nema sa mnom ništa. Samo sam se neiskusno umijesao i to je to.

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
Tihi83 je napisao(la):
Posto neces ti ja cu postaviti link sa istog sajta...
http://ribolov.co.rs/lovostaj-i-minimalne-lovne-mere-riba.html

Drugo kaliforniska pastrmka se dokazano ne mresti na nasim prostorima!!!

Trece mrest te ribe je u periodu april-maj ali samo autohtonim predelima tako da zabrana u periodu 1.10-1.3 bi bila u najmanju ruku glupa!

Ovo je napravljeno sa razlogom da se neki ne bi pravili glupi i isli da u ovo vreme pecaju kaliforniku "dok realno mnogo bolje radi potocara".

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Ma sto bih lovio kalifu kad imam klena ???  :D

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
ja sam oduvek pricao da je klen najbolja musicarska riba  :D ogromne su prednosti musicara koji peca klena  :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
Ja ga bas volim :)
Pred zimu najvise :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Zac je napisao(la):
Ovo je napravljeno sa razlogom da se neki ne bi pravili glupi i isli da u ovo vreme pecaju kaliforniku "dok realno mnogo bolje radi potocara".

Ali nisu razmislajli da imamo klena kao izgovor, kako mnogi misle... :)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Ja ga bas volim :)
Pred zimu najvise :)

Klena je najbolje pecati januar-februar na salmonidnim rekama... Meni se pokazao kao najbolji ribolov, radi riba ko blesava... :)

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
falco je napisao(la):
Ono kad neko tom brzinom i u tom obimu generiše nebuloze da je nemoguće to neutralisati.

U skladu sa današnjom vlašću,kada ih pita moj profesor sa faxa koji je 50 godina u struci,zašto su ukinuli subvencije od 15 milijardi din dobije odgovor od ministarke ova vlada je najviše uradila ,više nego bilo koja i poljoprivrednici su svesni da je to dobro za njih
Jes da nisu našli nijednog koji je potvrdio isto,ali ministarka nije prestala da vrti te dve rečenice u krug
Došao sam do zaključka da kada nešto izgovoriš toliko puta dosledno to izgleda postane istina ili taj koji izgovara poveruje u to  :hammer:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
klena je uvek lepo pecati. veoma zahvalna riba za musicarenje.
ceo ovaj problem je posledica sledece pojave...
vecina prisutnih musicara najvise vremena u ribolovu provode pecajuci na varalicu , plovak i sl. kada ponekad musicare , taj ribolov je rezervisan strogo za salmonide i ne priznaju nista drugo . pocetak lovostaja na pastrmku je kraj sezone musicarenja . u to vreme se ne ide na vodu i to je to . zato je svaki odlazak na pecanje gde ima ili je moguce da ima pastrmke za njih smrtni greh ...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.635
nebo to o cemu pricas, cika Gebels je davno u praksi primenio ;)

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Vlado objasni mu sve kad odete na onog bucova i izmerite dubinu na kojij se mresti smudj... :whistle:

Tihi83

Hero member
Učlanjen(a)
18.10.2011.
Broj reagovanja
0
Sale odlicno zapazanje, ja bih dodao jos par gluposti...

Musicari su visa vrsta i iznad svih, ko ne peca pastrmku i lipljena je samo izrod u ovom imaginarnom svetu u kom mnogi zive...

I zato svi izrodu na vodu i ostavimo svevisnju vrstu da tupi po tastaturi...

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sims, sta ako je Tihi pozajmio nalog na forumu bratu Lomnici?!  :hammer: :hammer: :hammer:

Covece, nekad u srecna vremena kad sam se budio u 14h, samo sam se zbog Lomnice budio u 8 ujutru da procitam sta je pisao i s kim se obracunavao tokom noci, posto je najproduktivniji bio od 2 do 6 ujutru.  :lol:

Sad ovu temu uglavnom i citam da vidim sta kaze cika Tihi.  :tbumb:

Vrh Dno