Posto se malo guzva razisla Pero sad da ti odgovorim na tenane, posto si izrazio zelju da se boris protiv krivolova i prijavis nas a dokazes istinitost svojih tvrdnji dobro citaj sledeci tekst...
Nisam ni pijan ni lud i svestan da cu medju prvima biti sankcionisan i kaznjen...
Reka gradac donji tok otvorena voda svaki dan imas sigurno vise pecarosa(citaj krivolovaca jer pecaju bez vazece dozvole)razlicitim tehnikama pa posalji kontrolu.
Kolubara potez 200m iznad i ispod putnickog mosta u Celijama svaki dan izmedju 30-50 pecarosa( opet citaj krivolovaca jer nemaju vazecu dozvolu)uglavnom dubinci i plovak posalji kontrolu.
Dunav Kusjak-Prahovo potez 300m iznad i ispod hidrocentrale djerdap2 ja sutra pecam od 7-13h razlicitim tehnikama ribolova ali da bi kontroli bilo isplatljivo da dodje imana nas na tom potezu uvek minimalno 15 a po lepom vremenu i do 50, isplatovo za izlazak kontrole, molim te posalji je...
Drago mi je ako sam ikako pomogao u sprecavanju nelegalnog pecanja, robolovacki pozdrav Bistro...