sasats je napisao(la):
druze tihi ,kao sto si i sam napisao u elektronskoj komunikaci pisanje velikim slovima se smatra povisenim tonom i samim tim nije primereno a na forumima je zabranjeno sve sto nije primereno .
napisao sam UGLAVNOM (hajde i ja malo da vicem

) jer sam vise puta na razlicitim forumima prisustvovao kada administracija opominje clanove zbog velikih slova . znaci uglavnom jer je to praksa na forumima ali ne i ovde , logicno cim te niko nije opomenuo?
Niko me nije opomenuo zato sto valjda objasnih zasto to radim i da nije bilo lose namere, pa se samim ti i to moje pisanje velikim slovima ne moze tumaciti nikako drugacije.
sasats je napisao(la):
povlacim se iz dalje diskusije oko toga jer me apsolutno ne zanima ta problematika . zato te jos jednom molim da procitas moje postove u temi oko takmicenja ali ne van konteksta vec u kontinuitetu , takodje i ovde da ih procitas . da mi ukazes na post koji je mlacenje prazne slame gde sam ugrozio i napao koncepciju takmicenja ili sirio dezinformacije i obmanjivao bilo koga
9.3.2015 123 post tema " Musicarska liga 2015 citiram te " baki, trenutno se radi na tome da se ode(mislis na svetsko)i to je trenutni cilj... Ovo je druze moj dezinformacija, svetsko takmicenje treba da dodje kao proizvod rada lige ako se stvore svi uslovi, to uopste nije cilj nego ekstra bonus!!! Osnovni i jedini cilj je odrzavanje lige!!!
I da ne navodim dalje obrati paznju sta pises pa neces imati problem da te neko proziva, a ja to radim samo da tvoji postovi nebi druge ljude doveli u zabludu!!!
sasats je napisao(la):
ne smeta mi sto vices ali mi smeta sto si i mene ubacio u pricu sta je kome savez obecao i sta je ko savezu obecao . sinoc sam u delu posta komentarisao tu problematiku jer si me nesto konkretno pitao . povlacim se iz dalje diskusije oko toga jer me apsolutno ne zanima ta problematika . zato te jos jednom molim da procitas moje postove u temi oko takmicenja ali ne van konteksta vec u kontinuitetu , takodje i ovde da ih procitas.
Sve sam ja uredno procitai i sve uredno pratim, ali ovde ama bas nemam pojma o cemu pricas, u koju sam pricu ja tebe ubacio, ako imas nesto konkretno nemoj da te mrzi da navedes koji deo mog teksta komentarises.
sasats je napisao(la):
dobro procitaj sta je ko pisao , nemoj da se nerviras i brzas da nekome odgovoris
Dobro ja analiziram sta je ko pisao i sta kome pisem, a na temu oko mog nerviranja sam vec pisao, daleko sam od nervoznog tipa, to oni koji me znaju mogu i potvrditi. Tako da veruj mi da je svaka moja tebi napisana sa dobrim povodom i nista nije brzopleto...
Pozdrav,