Boki brate, zasto onda zvucne fime proizvode sredstva za kanap ? Licno koristim mast firme '' LOON '' i savrsen je za suve musice ali istim u sezoni par puta prodjem kanap pa onda kroz suvu .
Uvek kada sam kupvao CORTLAND kanap u sredini ambalaze je stajala metalna kutijica sa mascu i finom krpicom unutra..
Zadnji kanap CORTLAND 444 sam dobio nov uz cekrk pa nisam video ambalazu i da li i dalje pakuju sa mascu u kompletu.
Cisto iz navike odrzavam kanap i skidam sa cekrka a garanciju koju daje COTRLAND , od 5 god. prebacujem ( mislim na DT kanape ) .
Evo ,posle tri sezone aktivne sam okrenuo drugu stranu i Boze zdravlja jos tri sezone ladno .
Hvala za info po pitanju novih materijala za kanap,nadam se da tu spada i ovaj moj CORTLAND 444 star tri god. Eto,posle ciscenja cu ga vratiti na cekrk,po tvom savetu,a taman ako povezu suncani dani zimus,samo montiram pribor i na reku na 200 m od stana

.
Ne moram znaci da se zaebavam sa namotavanjem sa okrugle korpice za ulov,odmah na vodu cim primetim zimsku aktivnost na povrsini.
Hvala Simps jos jednom,drzim te za rec po pitanju memorije

. Kod kvalitetnih kanapa nije tragedija i ako se pojavi malo,istegne se postepeno a snazno i vraca se u normalu.