Orvis Clearwater

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Ja launch-a jer sam ga imao I bas sam se bio vezao za taj stap..al prodade ga budala. NZ- ili ti Novi Zeland

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
a jel ima taj launch koji je u opticaju garanciju kao clearwater? tj jel legalan

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nisam dovoljno kompetentan da o tome pisem,a sa Djoletom sam caskao o jednom launch-u,i kaze da je u super stanju,e sad da li ima garanciju...ne bih znao da kazem,a da je legalan-legalan je 100%...  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Zar Sage ne daju garanciju na svaki svoj stap po principu polomljeni deo stapa u koverat na adresu fabrike i uz tvoje putne troskove dobijes novi deo, naravno ako ljudi tamo vide da se zaista radi o njihovom originalnom stapu. Bojane?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Sta je sa sage launch-om onda,jer i njega prave kinezi? jerl i marryat prave kinezi,onda se samo stapovi koji kostaju po 1000e prave u fabrici odakle i dolaze...tako nekako ispada,sage one se praavi u americi i on nije kinez jer kosta 800e...onda se na kraju,meni ne isplati da menjam mog zlatnog black panthera (dam) jer je takodje i on kinez,a menjati kineza za kineza a razlika u ceni preko 90 e...dam sam platio 30e,a za orvisa cu da puknem 120e...pa sad...

Koliko znam i Launch se pravio u Bainbridge Island, WA, USA i Sage nema dodirne tacke sa Kinom. Sto se tice Marryata tek on nema dodirne tacke sa Kinom.

Ja sam ti i rekao da ne menjas tog DAM-a za bilo sta vec polako skupljaj pare pa kad kupis makar da osetis upgrade u kvalitetu.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Vecina ako ne svi Sage stapovi 90 tih godina io pocetkom 2000 tih su bili varijanta desna ruka levi dzep..Pozega, Valjevo, Uzice, Bosanska veza itd tako da od garancije na starije modele stapova nema nista..Jedino ako ljudi nisu nabavljali preko grane tj neko im donese ili posle kod Saleta iz Cacka ..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gruja je napisao(la):
Zar Sage ne daju garanciju na svaki svoj stap po principu polomljeni deo stapa u koverat na adresu fabrike i uz tvoje putne troskove dobijes novi deo, naravno ako ljudi tamo vide da se zaista radi o njihovom originalnom stapu. Bojane?

Ne traze oni deo da bi videli da se radi o njihovom stapu vec zbog drugih stvari. Osim toga treba da imas njihov garantni list koji si duzan da registrujes kad kupis stap.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Gruja je napisao(la):
Daje, ali originalnom vlasniku, ne ako si 2. ili 3. ruka.

Edit: Preduhitrio me Simpson.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad Simpsone kakva je situacija sa Ross om , ja mislim da na njihovom sajtu popunjavas zahtev?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Sad ja imam opciju da kupim orvisa sa garancijom i sa tubom za 120e,dok sa druge strane imam sage launch,uz koji ne ide nista,bas nista,za 90e...interesuje me da li postoji mogucnost da se nadje novi launch,sa tubom,gacama i garancijom...u svakom slucaju mi je bolje onda sage,jer kinezi nemaju ucesce u njegovoj izradi...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E pa jbg..ja sam launch-a prodao jer nema garanciju a lik mu slomi vrh I ne moze sad nigde da nadje jbg..

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
To bas i nije tacno.

Koreja je ubedljivo najveći proizvođač karbona. Ima ga i na drugim mestima, ne kažem da nema, ali ni blizu koliko se radi u Koreji.

Vrh Dno