Orvis Clearwater

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Svi ti karboni su uglavnom iz J. Koreje

Svi ti karboni koji se koriste za stapove renomiranih proizvodjaca uglavnom nisu iz J.Koreje. Neki jesu a neki su i iz Kine, Malezije, Tajvana...Pa iz Japana, Amerike... I sta uopste znaci "karboni"? Jesu li to vlakna, platna, preprezi...?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Sad ja imam opciju da kupim orvisa sa garancijom i sa tubom za 120e,dok sa druge strane imam sage launch,uz koji ne ide nista,bas nista,za 90e...interesuje me da li postoji mogucnost da se nadje novi launch,sa tubom,gacama i garancijom...u svakom slucaju mi je bolje onda sage,jer kinezi nemaju ucesce u njegovoj izradi...

Kupi Launch i ucenjkaj se jos malo. Za 10e imas kod Djere tubu i gace. Ni za jedan od pomenuta dva garancija ti nije vazna stavka jer ce te sa troskovima prevoza i obrade kostati toliko koliko si platio stap.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Platna simpsone, tzv. armaturu stavljaju proizvođači prema svojim potrebama. I Koreja jeste najveći proizvođač karbona, koliko god se ti otimao. Ima ga i u USA, Japanu .... ali je Koreja u tom poslu gazda.

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
...interesuje me da li postoji mogucnost da se nadje novi launch,sa tubom,gacama i garancijom...
Launch se ne proizvodi sigurno nekih 5god., tako da ... tesko  :blush:
A opet je Simpson bio brzi sto se tice garancije - nije to bas simbolican trosak kad se uzme u obzir vrednost stapa.  :nowink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ubedili ste me,odustajem od orvisa,i opredeljujem se za sage launch...ako znate nekog ili neko ima na prodaju,neka mi se javi na pm...neka #4 a moze i #5 ...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Pa jebo te patak ti rece da imas ponudu??/e Jesi lud covek  :doh: :doh: :doh:

Evo je tuba sto mi Djera pravio po mojoj zamisli za Sage moj Launch koja je sad u Crnoj gori tj Kolasinu  :( FC ROMA boje

Prilozi

• 10603275_10204238371054846_4535370564018105427_n.jpg
    10603275_10204238371054846_4535370564018105427_n.jpg
    10,1 KB · Pregleda: 138

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Evo da ne otvaram ppseban oglas prodacu mu original alu Sage tubu za neke smesne pare :-D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Platna simpsone, tzv. armaturu stavljaju proizvođači prema svojim potrebama. I Koreja jeste najveći proizvođač karbona, koliko god se ti otimao. Ima ga i u USA, Japanu .... ali je Koreja u tom poslu gazda.

Pa Baki ima ti puno jos da kotrljas :)

Toray Industries, Zoltek i Hexcel iz USA, Tohotenax, Mitsubishi, Britanski Advanced composites i mozda jos dve fabrike u svetu rade platna.  Ostale firme koje se bave grafitima nemaju dodirne tacke sa stapovima za ribolov. I sad prebroj koliko ih ima iz J.Koreje?

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Prelistao sam ceo forum,od a do s,i nigde nisam nasao da pise nesto o Orvis-Clearwateru...a posto sam ja rezervisao isti kod clana Veljka,bi li neki vlasnik takvog stapa napisao nesto vise o njemu?
druze ja imam taj stap i mogu ti reci da je extra meni bar odgovara u svemu i pri zabacivanju i pri kontriranju veoma je lagan stap i sto bi se reklo plese u ruci ima veoma dobru savitljivost. mozes ceo dan da mases njime a da ti se ruka ne umori sad stvar ukusa zavisi od coveka do coveka nekom je dobar ovaj nekom onaj stap. ukusi dva coveka i misljenja nikad nisu ista niti ce biti. veoma sam dobar sa covekom koji prvi predstavnik orvisa ovde u becu jos dok neki i nisu znali za orvis uzeo sam clearwater po njegovoj preporuci.stap je ukupne tezine samo 95g i duzine 2,75 sastoji se iz 4 dela i vrlo je efikasan za transport. pored toga neces pogresiti ako ga kupis. i jos nest na stapu ni fotroli ili bilo gde nisam uocio da pise made in kina osim made in usa. a ako jednog dana cujes da se mercedes motor pravi u aziji a sasija u nemackoj nemoj da se iznenadis sve je moguce.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):

Toray Industries

dopuni i ti znanje TORAY je japanska firma ,ali ima ogranak proizvodnje u USA  ;)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):

Toray Industries, Zoltek i Hexcel iz USA, Tohotenax, Mitsubishi, Britanski Advanced composites i mozda jos dve fabrike u svetu rade platna.  Ostale firme koje se bave grafitima nemaju dodirne tacke sa stapovima za ribolov. I sad prebroj koliko ih ima iz J.Koreje?

Lepo si to izguglao. Ipak je gro proizvodnje u Koreji.

Vrh Dno