Orvis Clearwater

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Bogami acko ocu...itekako ocu...Grujo,kad sakupim kintu,ako ne kupim stap,ja cu da ih prekantam na nesto drugo i posle s' mojega cu pecam  :doh: zato cim ustekam odma stap i cao..a kako si ti znao da ce sage da ti legne? cim mi je lego dam,ce legne i sve ostalo... :bye:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Gruja je napisao(la):
Ma pusti anketu zemljace, ne valja ti takav poso! Sto lepo ne ustekas kintu do proleca ( kao da ces sad tolko da pecas ovih meseci) pa lepo aprila meseca prosetas do sajma i lepo od standa do standa promases sa stapovima koje nameravas da pazaris...Odakle znas koji ti stap najvise lezi. Najlakse je kupiti stap pljas pare pljas stap, kajanje je nesto sto duze traje...
bas tako drug i uzmes brate sto ti lezi u rukama ovako se nikad neces odluciti  :)

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Bogami acko ocu...itekako ocu...Grujo,kad sakupim kintu,ako ne kupim stap,ja cu da ih prekantam na nesto drugo i posle s' mojega cu pecam  :doh: zato cim ustekam odma stap i cao..a kako si ti znao da ce sage da ti legne? cim mi je lego dam,ce legne i sve ostalo... :bye:
Tako sto sam stap probao ranije ali tada nisam imao para i onda mi se ukazala super prilika...Ma radi kako mislis da je najbolje :-D

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
acko23 je napisao(la):
bas tako drug i uzmes brate sto ti lezi u rukama ovako se nikad neces odluciti  :)
Acko ovakva kupovina me podseca na online kupovinu patika za trcanje :-D  Ma ove su ipak mekse i udobnije od ovih, a samo listas slike, nemas pojma ni sta da mislis haha Stap za musicarenje nije nesto sto se kupuje na izgled, lepotu natpisa na njemu ili boji blanka...

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Gruja je napisao(la):
Acko ovakva kupovina me podseca na online kupovinu patika za trcanje :-D  Ma ove su ipak mekse i udobnije od ovih, a samo listas slike, nemas pojma ni sta da mislis haha Stap za musicarenje nije nesto sto se kupuje na izgled, lepotu natpisa na njemu ili boji blanka...
jeste imas prava coveku se pomuti po glavi pa i nezna sam sta ce

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Grujo,na sajmu neverujem da ce neko da iznosi polovne launchove zbog mene,ljudi prodaju novu robu...a dok dodje sajam....

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Grujo,na sajmu neverujem da ce neko da iznosi polovne launchove zbog mene,ljudi prodaju novu robu...a dok dodje sajam....
jeli druze jel blizu tebe taj veljko?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ma de blizu,ja iz LE on iz paracina...nemogu da probam ako si na to mislio,nema ni u blizini da neko prodaje ili sage ili orvis da probam,i onda cu da kupujem u stilu ''sasa matic''...

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Ma de blizu,ja iz LE on iz paracina...nemogu da probam ako si na to mislio,nema ni u blizini da neko prodaje ili sage ili orvis da probam,i onda cu da kupujem u stilu ''sasa matic''...
  na to sam bas mislio  za probu sedi u bus i na testiranje tada ces sve bolje videti jel dobar ili ne za tvoje ukuse paracin i nije toliko daleko druze mada ti najbolje znassta ti je za raditi ... ;)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sad pod ladan tus pa cepaj dalje  :D :D

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
i jos nesto drug ne postoji na svetu najbolji stap jer da postoji takav stap svi bi nosili samo taj jedini najbolji zato se prave razliciti stapovi za svacije ukuse po neki stap a to treba sam kupac odluciti sta ce  :)

Vrh Dno