Orvis Clearwater

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
aman bre ljudi sto ste se uhvatili za to mek tvrd krut i td.ako ste imali kontakta sa tim stapom onda komentarisite o njemu. ali ukusi su razliciti. lepo ljudi kazu isprobaj pa pricaj .

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Isprobah gomiletinu stapova svih mogucih i nemogucih konfiguracija i proizvodjaca,  diskutovah na gomili foruma sto domacih sto stranih,  komunicirah sa gomilom konstruktora i proizvodjaca ali ludji thread od ovog ne videh :).  Jebo' me patak ako vise budem ucestvovao u ovakvim diskusijama :)

radodeyan

Senior member
Učlanjen(a)
10.08.2006.
Broj reagovanja
47
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Launch je solidan stap, ali samo dvodelni! Cetvorodelni je po meni previse krut, licno jedva sam cekao da ga se otarasim, dok je sa dvodelnim bila druga prica.
Darko je od mene kupio jedan cetvorodelni Lounch #4. Taj stap je posle promenio jos 3-4 vlasnika. Ja sam sa njim pecao nekoliko puta,i mogu da kazem da je i meni bio motkast. Nekako je vukao napred.imas osecaj kao da je 2 puta tezi nego sto jeste.  Pricao sam o tome sa jos nekim ljudima koji su koristili Lounch stapove i svi su ih isto opisivali.Govorim o cetvorodelnim,ne o dvodelnim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
simpson H je napisao(la):
Isprobah gomiletinu stapova svih mogucih i nemogucih konfiguracija i proizvodjaca,  diskutovah na gomili foruma sto domacih sto stranih,  komunicirah sa gomilom konstruktora i proizvodjaca ali ludji thread od ovog ne videh :).  Jebo' me patak ako vise budem ucestvovao u ovakvim diskusijama :)

Rekoh ja d ce nekog PATAK da naguzi  :hammer: :hammer: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Maricu crni maricu,ovde je sad rec o stapovima,kakve patke ponovo? Idi kod vranjanaca oni imaju pataka na pretek!  :yeswink:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Bolje patak nego LABUD  :hammer: :D :lol: To je mnogo veca zverka  :bleh:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
S' brda,s' dola,od stapova do patki,satki i labuda,ala je clanovi raspolozni,a to nije lose!  :hammer: :hammer: ;) :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
http://www.theflyfishingforum.com/forums/general-discussion/10711-sage-launch-vs-orvis-clearwater-ii.html procitajte #2 post...jebes ga na kraju uzmem marryat kod bokija,srecan on,srecan ja i tolko...  :mad:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Iskreno,kod orvisa mi se vise svidja to sto na mestu gde ide cekrk,pise orvis,i svidja mi se drska njegova...ne svidja mi se sto je cetvorodelni i sto je tezak 92 grama...takodje ima tubu i garanciju,kod sage-a mi se svidja sto je dvodelni,i sto je laksi za 7-8 grama od orvisa...a ne svidja mi se sto nema niti tubu,niti gacice,nit papir neki nista,sad jedni kazu da je orvis lep za mahanje,dok je sage motka,drugi kazu da je samo sage dvodelni kvalitetan da je cetvorodelni losiji,onda treci kazu da je ... i sad glava me boli od razmisljanja,na kraju cu da postavim anketu sta bi ste mi preporucili...pa ko koristi orvis-glasa za orvisa,a ko koristi sage-glasa za sage i tolko...
Znaci zbunjen sam 98,456 % onih 2,544 % vuku ipak prema samoubistvu... :doh:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Iskreno,kod orvisa mi se vise svidja to sto na mestu gde ide cekrk,pise orvis,i svidja mi se drska njegova...ne svidja mi se sto je cetvorodelni i sto je tezak 92 grama...takodje ima tubu i garanciju,kod sage-a mi se svidja sto je dvodelni,i sto je laksi za 7-8 grama od orvisa...a ne svidja mi se sto nema niti tubu,niti gacice,nit papir neki nista,sad jedni kazu da je orvis lep za mahanje,dok je sage motka,drugi kazu da je samo sage dvodelni kvalitetan da je cetvorodelni losiji,onda treci kazu da je ... i sad glava me boli od razmisljanja,na kraju cu da postavim anketu sta bi ste mi preporucili...pa ko koristi orvis-glasa za orvisa,a ko koristi sage-glasa za sage i tolko...
Znaci zbunjen sam 98,456 % onih 2,544 % vuku ipak prema samoubistvu... :doh:
Ma pusti anketu zemljace, ne valja ti takav poso! Sto lepo ne ustekas kintu do proleca ( kao da ces sad tolko da pecas ovih meseci) pa lepo aprila meseca prosetas do sajma i lepo od standa do standa promases sa stapovima koje nameravas da pazaris...Odakle znas koji ti stap najvise lezi. Najlakse je kupiti stap pljas pare pljas stap, kajanje je nesto sto duze traje...

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
http://www.theflyfishingforum.com/forums/general-discussion/10711-sage-launch-vs-orvis-clearwater-ii.html procitajte #2 post...jebes ga na kraju uzmem marryat kod bokija,srecan on,srecan ja i tolko...  :mad:
druze ti ovako ako nastavis nikad neces kupiti stap  :D

Vrh Dno