Orvis Helios 905-4

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Na Heliosa ide svaki cekrk. Potpuno nebitna stavka, samo da nije veci od 4-6.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Koliko sam procitao nema borbenu kocnicu. E sad koliko mi I uopste treba borbena kocnica na Drini. Cak I kad sam imao svog najveceg lipca 45cm nisam koristio kocnicu. Tad sam imao onaj Ross flywater sto sam kupio kod tebe.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Taj sage je jedan od lepsih cekrka. Bar meni. A licno obozavam te modele bez kocnice

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
maric je napisao(la):
Pricam o novom Clicku a ne starom.

Dok se ti budeš odlučio o modelu, veličini i količini...pojaviće se neki noviji model čekrka...a i tura je završena, KRAJ!!!

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Znaci nema vise po turu :) ne vredi ne mogu sad jbg. Morao sam zeni I stegu da kupim .

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Reci mi Sale sta je tu lose sto neko zeli da ima sto bolji i laksi pribor. Mislis da on ne zna da uziva kao neko ko peca sa stapom od 130gr I cekrkom od 200 gr?

A

Aleksandar993

Guest
"Boj ne bije svijetlo oružije, već boj bije srce u junaka" :D

Sent from my HTC One using Tapatalk

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
maric je napisao(la):
Reci mi Sale sta je tu lose sto neko zeli da ima sto bolji i laksi pribor. Mislis da on ne zna da uziva kao neko ko peca sa stapom od 130gr I cekrkom od 200 gr?
nije nista lose.ti kupujes za svoje pare. ako ti je to cilj otvori temu koji je najbolji najlaksi cekrk i sigurno ce neko znati odgovor

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
neba je napisao(la):
to uopste nije pravilo !

Uopšte nije pravilo, svako ko tako misli nek kupi Yugo 45 pa nek ga tera, koj će mu kola sa klimom, muzikom, svim i svačim sem kože(a i sa kožom).. :hammer: Nek ide u boj sa njim, nek se kurči sa njim, nek kupi šangajke ša nek sa njima gazi vodu...XXI vek je i da robujem seljačkom mentalitetu, da komšiji crkne krava????Da pravimo takve kompromise, trošimo gomilu novca na nepotrebne stvari (duvan recimo) a pecamo na neke no name kineze!!??? Pa da valja imao bi priznato ime u svetu!!!
Druže Mariću, kupi šta ti srce ište...čekrk imaš, rezevnu špulnu za njega takođe pa se igraj, dal po GraDcu, Limu, Ribniku, Sloveniji ili po Kraljici Drini...jedan pokret menja sve!!! Sage Click ti nije potreban, ne ide na Orvisa nikako...Orvis ti je sa zlatnim/kitnjastim detaljima dok je Click u bronzi, nekoj stelt crno metal boji ako sam dobro razumeo boju(ako ćeš ko ženturača da kupuješ)..
Za svoje pare kupuj šta hoćeš, pecaj kad hoćeš i koga hoćeš....i najvažnije, nemoj da čitaš ovo mopje i poslušaš moje reči!!! :smoke:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
proto druze, ne naljuti se na pitanje molim te...koliko provedes godisnje vremena u musicarenju? i ti nebo...za marica znam  :D

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
ja sam veoma veoma cest na vodi !ako nisam na musicarenju onda sam na varalici. a od ove godine ce deo zimske sezone preuzeti lov  :D
za dve godine sam izasao oko 120 dana na musicarenje

Vrh Dno